2024. július 17., szerda

2024. július 21.: Telihold a Bakban - A kollektív fordulat nyitánya


Vasárnapra éri el tetőpontját a júliusi holdciklus és egy erőteljes irányváltást jelez (jó előre!) a kollektív-individuum (Rák-Bak) tengelyen. Ez felveti számunkra a kérdést: mi a különbség a tömeg illetve az általa elfogadott realitás és a saját realitásunk között? Akár egy intuitív villámválasz, akár mély elgondolkozást követő feleletet adunk, ami közös lesz mindannyiunk reakciójában az az, hogy külső illetve még inkább belső stabilitásra vágyunk. 

Ez a Holdtölte csodálatosan felrajzolja az égre, hogy jelenlegi feladatunk egy szilárd személyiség felépítése, mely meg fog tudni tartani minket a következő, megannyi változást hozó év(ek)ben! Szükségünk lesz erre a vázra, mint egy olyan "csigaházra"🐚, melybe bármikor visszahúzódhatunk, hogy új erőre kapjunk, s onnan előjőve bátran ki merjünk állni önmagunk és választásaink mellett.

Mint minden Teliholdkor, természetesen most is könnyebben elengedhetjük, ami nem szolgál már minket, sőt, a múlt alapos kitisztítására is lehetőséget ad a Rák♋ kardinális esszenciája. Mivel érzelmileg erősen túlfűtött időszakról van szó, érdemes odafigyelni, hogy ne essünk egyik szélsőségből a másikba, hanem sokkal inkább az arany középúton való haladásunkra koncentráljunk.

A Telihold képletében a magasabb -szellemi- akarat (Plútó) áll a gyújtópontban, mely mindent a kiegyenlítődés szerint transzformál. Aki nem veszi most "szabad akaratából" (Uránusz-Mars) kezébe a sorsa feletti irányítást, annak a Plútó kéretlenül is segíteni fog ebben. Amennyiben viszont választásunkban teret engedünk saját érzékenységünknek, vízióinknak, sikerülhet eljutni legbelső Forrásunkhoz, ahol Létünk értelme feltárulhat! Itt értünk vissza tehát az első kérdéshez: hogyan tudok ráérezni önön középpontomra, ha mások befolyását követem?

Ha lehetőség nyílik, próbáljunk arra időt szánni a hétvége folyamán, hogy megvizsgáljuk rövid és hosszú távú céljainkat, összevetve személyiségfejlődésünkkel. Vajon készen állunk egyéni szinten elengedni a régi mintákat, hogy az újnak helye legyen? A TE erőfeszítéseid, együttműködésed nélkül a kollektív sem tud felszabadulni. Kérlek, fedezd fel a Benned rejlő lehetőségeket és engedd szabadon azt a Részed, amit eddig racionális magyarázatok vagy félelem miatt visszatartottál! 

Forrás: www.pixabay.com
Szeretettel:
Sebestyén Ági

U.I.: Kedves asztrológiában jártasabb Olvasók, keressétek születési horoszkópotokban a Bak 29. fokát, hiszen a fent leírtak elsősorban a ház által jelképezett életterületen keresztül fognak megnyilvánulni. Egyéni kérdéseket, születési idő pontosítására megbízást, tanácsadásra bejelentkezéseket - mint mindig - e-mailben várom💖