Asztrológiai pszichológia

Az Életóra-módszer

Sorsunk a jellemünkben van. Ha megismerjük önmagunkat: erősségeinket és gyengeségeinket, adottságainkat és lehetőségeinket, akkor megtanulhatjuk a sorsunkat tudatosan irányítani. Önmaguk megismerésére természetesen több módszer is létezik, azonban ezek közül az asztrológia képes múltban, jelenben és jövőben is útmutatást adni. A svájci Bruno Huber által körülbelül 50 éve kidolgozott asztrológiai pszichológia pedig ötvözi az ősi tudást a modern humanisztikus szemléletű technikákkal s a születési adatok alapján leolvashatóvá teszi az egyén vele született tehetségeit valamint személyiségének különböző egymást segítő és gátló elemeit, azok fejlesztési lehetőségeivel együtt.


Tanácsadás keretében feltárhatóak a meghatározó személyiségvonások mellett a múltbeli megélések. Ezen tapasztalatok tudatosítása által végbemegy az a változás, amely szükséges az egyén következő fejlődési fokozatához. Mindannyiunk képletében megtalálható ez a fajta fejlődési tendencia. Ez a folyamat nem időben mérendő, hanem minőségi változást hoz életünkbe. Soha nem a külső eseményeken múlik hullámhegyeink magassága és -völgyeink mélysége, hanem saját belső érzéseinkből táplálkozik, hogy mennyire tudatosan kezeljük az adott érzelmi szituációt. Ha tudatába kerülünk, mi miért és hogyan zajlik le bennünk, akkor sokkal könnyebb lesz megélni a nehezebb időszakokat is.

Mikor alkalmazható az asztrológiai pszichológia?
  • bármilyen lelki probléma esetén;
  • egészségügyi vonatkozásban, betegségek lelki és szellemi gyógyításában;
  • már kisgyerek- vagy csecsemőkorban: hogy mely személyiségjegyek lesznek hangsúlyosak, melyek erősítendők, merre érdemes orientálni gyermekünket;
  • kamaszoknál a pályaválasztás és a változáskezelés elősegítése érdekében;
  • egyedülállóknál a párválasztáshoz nyújthat segítséget;
  • párkapcsolatban élőknek problémák megoldásában, vagy akár a családtervezés, családalapítás időzítésében;
  • 2 személy összevetése: nem csak párkapcsolatok esetén, hanem szülő-gyermek, főnök-beosztott, üzletfelek között vagy baráti kapcsolatok esetén.
Információkérés, kérdések vagy tanácsadásra bejelentkezés esetén várom szeretettel az e-maileteket:
Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése