Tanácsadás

Asztrológiai pszichológia tanácsadás
(Berlinben, Budapesten és online)

1.) Születési horoszkóp, egyéni konzultáció

„Az emberrel csak az történhet meg, ami tudatosan vagy tudattalanul benne van.” (Huber)

Egyéni konzultáció keretében a születési horoszkóp elemzésére kerül sor a Huber-módszer segítségével. Ajánlom mindazoknak, akiknek önbizalom növelésre, megerősítésekre, önismeretre, sorsuk aktív irányítására van szükségük. Az Életóra technika egy személyiségfejlesztési technika is egyben, mivel személyes horoszkópunk esélyeket és lehetőséget kínál, amikkel szorgalmas munka során tanulunk meg bánni. A tanácsadás során kiderül, melyik azaz út, amelyiken ezeket a képességeket legjobban kihozhatjuk magunkból és melyek személyiségünk azon pontjai, melyeket erősíteni- ellensúlyozni kellene.

Személyiségünk fejlődése szempontjából ezek nagyon fontos pontok. Természetesen a születési horoszkópból kiindulva átfogó rálátást tudok adni az aktuális személyes kérdésekre is (pl. mi várható az elkövetkezendő 12 hónapban, döntési nehézségek, egészségügyi és lelki problémák esetében). Párbeszéd formájában feltárjuk az adott probléma okát és a képlet energetikája alapján kivitelezhető megoldásokat is megkeressünk. Tehát nem jóslatról beszélünk, hanem az Életóra technikával megvizsgáljuk, minek érkezett el  az itt és mostban az ideje. Megpróbáljuk feloldani a múltbeli negatív mintákat, hogy a jövőben a tudatosság által befolyásolhassuk a történéseket körülöttünk. A jövőbeli történéseket az egyén tudatos történés- vagy lehetőség megéléseinek foka (fizikai szint, érzelmi szint vagy szellemi szint) határozza meg. 

A jó konzultáció előfeltétele a pontos születési idő megadása, melynek alapján a horoszkóp készül. Mivel az okmányokban szereplő adatok vagy családi visszaemlékezések nem mindig pontosak, a tanácskérő előzetes közreműködése szükséges. A legfőbb 6-12 életeseményt dátummal (év+hónap) össze kell gyűjteni, mert ezek segítségével lehetséges a születés időpontját, percét pontosítani.
Bármely tudomásomra juttatott adatot és információt szigorúan bizalmasan kezelek.

Az egyéni tanácsadás ára:

Személyesen vagy Skype-on körülbelül 60-90 perces beszélgetés, tanácsadás, melynek ára: 16.500 Ft vagy 50 EUR.
Érdemes a beszélgetésen jegyzetelni vagy hangfelvételt készíteni. Írásos anyag nem készül a beszélgetésről, 25 EUR-s díj ellenében (4 hetes határidőre) e-mailes kiküldéssel igényelhető.


2.) Éves/ szolár horoszkóp elemzés

A szolár horoszkópot mindig születésnaptól születésnapig tartó időszakra értelmezzük, tehát 12 hónap energetikai hatásait tudjuk benne értelmezni. Leginkább akkor ajánlom, ha a születési képletünkkel már tisztában vagyunk. Nem csak azért, mert akkor már ismerjük az asztrológiai lehetőségeit és határait, hanem azért is, mert pontosított születési idővel tudunk kérdezni. A pontosított születési idő nélkül elemzett képletek nem adnak reális képet az egyén megéléseiről.

Az éves/ szolár elemzés ára:

E-mailben (1-3 oldal terjedelemben): 12.000 Ft vagy 40 EUR/ szolárév.
Szóban (Skype-on vagy személyesen, 45 percben): 12.000 Ft vagy 40 EUR/ szolárév.
Angol vagy német nyelvű elemzés felára: +20 EUR/ szolárév.
Visszatérő tanácskérő esetében 10%-os kedvezmény érvényesíthető.
Bármely tudomásomra juttatott adatot és információt szigorúan bizalmasan kezelek.


3.) Babahoroszkóp és gyermekhoroszkóp

A gyermeknevelés egy komoly és felelősségteljes munka. Az asztrológiai pszichológia segítséget nyújthat, hogy átlássuk a nevelés teljes folyamatát: gyermekünk milyen erősítendő erényekkel rendelkezik születése pillanatától; továbbá életútján hogyan kísérhetjük Őt úgy, hogy szeretve és támogva érezze magát. Útmutatást ad nekünk, hogy lehetünk a legjobb szülők csemeténk számára. 

A baba- vagy gyermekhoroszkóp ára:

Személyesen vagy Skype-on körülbelül 60-90 perces beszélgetés, tanácsadás vagy írásbeli elemzés, melynek ára: 15.000 Ft vagy 45 EUR.
Írásbeli elemzés angol vagy német nyelvű elemzés felára: +20 EUR.
A beszélgetésen érdemes jegyzetelni vagy hangfelvételt készíteni. Írásos anyag nem készül a beszélgetésről, 25 EUR-s díj ellenében (4 hetes határidőre) e-mailes kiküldéssel igényelhető.
Ikrek, testvérek esetében egyszerre történő megrendelés esetén 25%-os kedvezmény érvényesíthető a második, harmadik stb. gyermek elemzésénél.
Bármely tudomásomra juttatott adatot és információt szigorúan bizalmasan kezelek.


4.) Partner (összeillőségi, egyezési) horoszkóp/ szinasztria elemzés

A partnerhoroszkóp segítségével feltárható, hogy két ember, mely pontokon kapcsolódik, kinek mik az erősségei és gyengeségei, mely feladatokat, tanulni valókat hoz az egyének életében ez a kapcsolat. Illetve segítségével átlátható, hogyan válhat hosszú távon is sikeressé az együttélés, közös munka stb. Ezen információk tudatossá tételével gyakran addig feloldhatatlannak tűnő ellentétek, problémák hirtelen átláthatóvá és megoldhatóvá válnak - természetesen az egyének befogadóképességének arányában.

A szinasztriai elemzés alkalmazható:
- párkapcsolatban
- szülő-gyermek kapcsolatokban
- baráti kapcsolatokban
- üzletfelek esetében
- kollégális illetve főnök-beosztott egyezőség esetében

Minden esetben szükség van mindkét személy pontosított születési adataira, melynek alapján az összevetés készül. A Tanácskérők előzetes közreműködése szükséges: a legfőbb 6-12 életeseményt dátummal (év+hónap) össze kell gyűjteni, mert ezek segítségével lehetséges a születés időpontját, percét pontosítani.
Tapasztalataim alapján fontos, hogy mindkét fél résztvegyen a tanácsadáson, ha valódi problémamegoldást várnak az elemzéstől.
Bármely tudomásomra juttatott adatot és információt szigorúan bizalmasan kezelek.

A partnerhoroszkóp/ szinasztria ára:

E-mailben (3-6 oldal terjedelemben): 16.500 Ft vagy 50 EUR.
Angol vagy német nyelvű elemzés felára: +25 EUR.
Személyesen vagy Skype-on körülbelül 60-90 perces beszélgetés, tanácsadás, melynek ára: 16.500 Ft vagy 50 EUR.
Érdemes a beszélgetésen jegyzetelni vagy hangfelvételt készíteni. Írásos anyag nem készül a beszélgetésről, 25 EUR-s díj ellenében (4 hetes határidőre) e-mailes kiküldéssel igényelhető.

5.) Egészséghoroszkóp/ holisztikus tanácsadás

Az egyén életében legfontosabb az egészség, hiszen enélkül nehezített, szinte elképzelhetetlen a ránk rótt életfeladat(ok) teljesítése. Mint fentebb írtam, a Huber-féle Életóra technika egy személyiségfejlesztési technika is egyben, mivel személyes horoszkópunk esélyeket és lehetőséget kínál, amikkel szorgalmas munka során tanulunk meg bánni. Párbeszéd formájában feltárjuk az adott egészségügyi kérdés/ probléma okát és a képlet energetikája alapján kivitelezhető megoldásokat is megkeressünk. A tanácsadás során kiderül, milyen betegségekre lehet hajlamos a tanácskérő, mely lelki sérülések válthatják ki ezeket a betegségeket, illetve ha már megjelent a betegség, hogyan enyhíthetőek, oldhatók fel lelki munkával a tünetek, és hogyan lenne lehetséges a teljes gyógyulás.
Bármely tudomásomra juttatott adatot és információt szigorúan bizalmasan kezelek.

Az egészséghoroszkóp/ holisztikus tanácsadás ára:

E-mailben (3-6 oldal terjedelemben): 16.500 Ft vagy 50 EUR.
Angol vagy német nyelvű elemzés felára: +25 EUR.
Személyesen vagy Skype-on körülbelül 60-90 perces beszélgetés, tanácsadás, melynek ára: 16.500 Ft vagy 50 EUR.
Érdemes a beszélgetésen jegyzetelni vagy hangfelvételt készíteni. Írásos anyag nem készül a beszélgetésről.
3 hónapon belül visszatérő tanácskérő esetében 25%-os kedvezmény érvényesíthető.

Érdeklődni és előzetesen bejelentkezni: pozitivkisugarzas@gmail.com vagy a bal oldali Kapcsolat mező segítségével.

Várok Mindenkit szeretettel:

Sebestyén Ági

2 megjegyzés:

 1. Kedves Àgi!
  Személyes tanácsadásod olyan volt nekem, mintha egy sötét szobában hirtelen felkapcsolták volna a villanyt.Sok mindent megértettem életemmel kapcsolatban,s iránymutatásod nagy lendületet adott a feledataim megoldásához.
  Gabriella

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gabi! Köszönöm szépen :) Örülök, hogy tisztábbá vált a cél és újra önbizalmat nyertél a megvalósításhoz. Szorítok Neked és sok sikert kívánok! Ági

   Törlés