Symbolon kártya - az asztrológiai meditáció


Következő tanfolyam:         2018. január 6-7. ONLINE
 Budapesten, Berlinben, online 

ill. igény szerinti helyszíneken, ha legalább 10 fős csoport jelentkezik

Jelentkezni és érdeklődni: pozitivkisugarzas@gmail.com


Kép forrása: lunathalie.ch/angebot/symbolon-system-und-lebensberatung

Mindannyian hallottunk már jóskártyákról, melyek megsúgják a jövőt. De vajon melyik kártya segít valóban kérdéseink megválaszolásában? Természetesen ez kérdés- és személyiségfüggő. Viszont a SYMBOLON KÁRTYA az, amely egészen személyes választ tud adni nekünk az összes életterülettel kapcsolatosan. Ez a kártya valójában nem is tartozik a jóskártyák körébe (mint mondjuk a cigánykártya, Tarot kártya stb.), hanem sokkal inkább önismereti eszköz. Asztrológiai elemekkel dolgozik, azonban képi megjelenítése segít, hogy az asztrológiában kevésbé jártas kérdezők is megérthessék az üzenetet. Bármely kérdésünkre pontos választ ad: melyik az az energia (szerepszemélyiség), mely az adott kérdésben cselekedeteinket, gondolatainkat irányítja. Ha szembesülünk ezzel, akkor könnyen változtathatunk negatív irányunkon, vagy megerősítést nyerünk, hogy tényleg jó irányba haladunk az adott kérdéssel kapcsolatosan. A kártya alklamazható párkapcsolati, munkahelyi, egészségügyi vonatkozásban, vagy alkalmazható meditációs eszközként, napindító játékként is.
Számos kirakási mód létezik, ezek közül néhány: egy lapos húzás (napi kártyának/ konkrét kérdésre), három lapos húzás (múlt-jelen-jövőbe való bepillantáshoz), tizenkét lapos húzás (egy teljes év vizsgálatához) stb.


2 megjegyzés:

 1. Kedves Kártyaolvasók!

  Honnan lehet ilyen kártyát kérni?

  Előre is köszönöm szépen a segíts-ég-et!

  Üdv:

  Attila

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Attila! Próbálja meg bármelyik közeli könyvesboltban, illetve úgy tudom, például az Elxírbolton keresztül lehetséges online rendelni, 2-3 napon belül tudják szállítani. Üdv.: Ági/ Pozitív kisugárzás

   Törlés