2015. február 1., vasárnap

A gyermekáldás esélyeinek vizsgálata a horoszkópban

Hány gyermekem lesz? Lesz-e gyermekem? Miért nem jön össze a baba? 

A leggyakoribb kérdések, melyeket egy asztrológus a hölgyektől kap. Ugyanis a legtöbb nő számára előbb-utóbb élete központi kérdéssé válik a családalapítás.
Nézzük meg, mely tényezőket kell megvizsgálni a nők képletében, hogy a fenti kérdésekre valamiféle iránymutatást kapjuk.


Az ötödik ház vizsgálata
Az ötödik ház megmutatja, hogy milyen kilátások vannak a gyermekáldásra. Mind a termékeny (Rák, Skorpió és Halak) jegyek, mind a „jó” bolygók (a Jupiter, a Vénusz és a Hold) támogatják a magzat fejlődését. Tehát ha ezen jegyek vagy bolygók előfordulnak az ötödik házban, akkor az mindenképp gyermekáldásra utal. Míg az ún. száraz és férfias bolygók, mint például a Mars vagy a Nap nem feltétlenül kedveznek a gyermekszülésnek.

Az ötödik ház urának vizsgálata
A ház ura az a bolygó, mely ahhoz a jegyhez kapcsolható, melyben az ötödik ház kezdődik. Ha ötödik házunk például Bikában kezdődik, akkor a ház ura a Vénusz bolygó. Meg tehát kell vizsgálnunk, hogy ez a „házúr” bolygó melyik házba került a születési horoszkópban. Ugyanis a 6., 8. vagy 12. házba kerülve általában jellemző, hogy megnehezített a gyermekvállalás.

A Jupiter helyzetének vizsgálata
A Jupiter, ami a Nyilas és Halak jegyek ura jelentős szerepet tölt be a családalapítás kérdésében. Ha a Jupiter gyenge a születési horoszkópban (például, ha szintén 6., 8. és 12. házban található), vagy együtt áll a Szaturnusszal, akkor szintén valamilyen formában nehezített lehet a gyermekvállalás a horoszkóp tulajdonosa számára.

A Hold helyzetének vizsgálata
Ha az 5. házban helyezkedik el, vagy kedvező fényszögeket kap, akkor bőséges gyermekáldásban lehet részünk. Ellenkező esetben a lelki gátak oldása nagyon fontos a saját család alapítása előtt.

Természetesen ezt a 4 lehetőséget egyesével és összetetten, a képletet, mint egységet is meg kell vizsgálni!

További kérdések vagy egyéni tanácsadásra való jelentkezés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése