2015. augusztus 12., szerda

2015. augusztus 14.: Az inspiráló Oroszlán Újhold

A pénteki nap egy lelki fordulatot, vagy egy teljesen új kezdetet hozhat életünkbe. Az Oroszlánban álló Hold segít nekünk, hogy fontosnak és igazán értékesnek érezzük magunkat. 



Az Újholdat a csodálatos – hátráló mozgásban lévő- Vénusz és a forradalmi Uránusz fogják megvilágítani. Az Uránusz hatása révén mélyről érkező motivációt érezhetünk a szabadság, szívünk vágyainak követése iránt. A hátráló Vénusz pedig leginkább önmagunk szeretetére hívja fel a figyelmet, hogy amíg nem tudjuk magunkat 100%-ig elfogadni és szeretni, addig nem is fogjuk tudni kifejezni ezeket mások felé sem. Továbbá az érzékiség bolygója szerelmi életünkre is kihat: akár találkozhatunk olyan régi partnerünkkel, akivel még „rendezetlen” számlánk van; vagy ha új partner érkezik életünkbe, őt nyitott szívvel, őszintén, teljesen természetes módon tudjuk fogadni.

Minél kevésbé engedünk az uralkodási vágynak, és minél kevesebb elvárásnak akarunk megfelelni, annál természetesebb folyamattá válik, hogy megosszuk a bennük lévő szeretetet a világgal, motiváljuk egymást és élvezzük az életet. 



Az Oroszlán jellegben, melynek ura a Nap, az életigenlés központi szerepet tölt be: a ragyogás, az élet élvezete, a társaság, a szórakozás és a mozgás is. Fontos, hogy spontánok és rugalmasak maradjunk. Mert így talán váratlan lehetőségek is megtalálnak bennünket, melyek segítenek azonosítani azokat a célokat, részfeladatokat, melyek utunk valódi részei kell, hogy legyenek.

Az emberek közötti kommunikációt ezekben a napokban a jóindulat, a segítőkészség hatja át. Így aztán nagyon kreatív napok elébe néznek, akik pozitívan gondolkoznak, nyitottak és önmagukon szeretnének dolgozni. Ráadásul ez az időszak különös gyógyítóenergiával bír, mert 20-án a Merkúr szembe kerül a Chironnal. Az alternatív gyógyászati formák és a gyógynövények nagyon hatásosak ebben az időszakban. 

Jótanácsom az Oroszlán Újhold idejére, hogy éljétek meg egyediségeteket! Meditáljatok bármilyen formában! És engedjétek áramlani a Bennetek lévő életenergiát, mindenütt, ahol csak jártok! Az arcotokon megjelenő mosoly gyújtja meg a fényt a szívetekben és visz majd tovább, előre az utatokon!

Szeretettel:
Sebestyén Ági :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése