2018. május 27., vasárnap

2018. május 29.: Telihold a Nyilasban – Az érzelmi intelligencia fejlődése

A keddi Telihold idején a szellemi fejlődésünk kap főszerepet. A Nyilas jegy feladata, hogy az eddig megszerzett információkat most tapasztalattá alakítsa, hogy ezáltal egy szükséges szemléletváltáson (emelkedésen) tudjunk keresztülmenni. A tízmilliószoros nappal egybeesve pedig ezen integráció minden előnyét különösen jól tudjuk kamatoztatni. 


A teremtő napok jelentősége, hogy gondolataink hatóereje megsokszorozódik. Ezért ha tudjuk, mit szeretnénk és ezt pozitív megerősítések formájában meg is tudjuk fogalmazni, akkor sokat tehetünk azért, hogy céljainkat mielőbb elérjük. 
A májusi Újhold útjára indította az Uránusz 7 éves menetelését, mely elkezdi felrázni körülöttünk a fenntarthatatlan helyzeteket. Talán valamennyien megéreztük már, hogy május közepe óta váratlan, esetleg sokkoló eseményekkel ébresztgetnek minket. Amit belátjuk, hogy például a felmondás, ami kihúzza a lábunk alól a talajt azért történik, hogy észrevegyük, nem a megfelelő (munka)helyen illetve úton vagyunk: minden okkal és értünk történik.
Azonban ezúttal a legnagyobb feszültséget nem ez a telihold általi felfedés, azaz az iménti példát tekintve maga a felmondás ténye okozza. Hanem az, amikor sikerül - mert most minden bizonnyal sikerülni fog- megértenünk a problémánk gyökerét, vajon ténylegesen tudunk-e változtatni, lépni annak érdekében, hogy felszabaduljunk?! 
Persze ezt a kérdést az elmúlt időszakban valószínűleg igyekeztünk alaposan elnyomni magunkban... A külvilág számára nagyon pozitívan, elviccelve vagy szigorúan dogmatikus ragaszkodással fejezhetjük ki véleményünket csak azért, hogy harmóniában lássanak minket. 
Viszont ennek az ellentmondásnak az egyik nagyon szép feloldási lehetősége rejlik a Vénusz, Jupiter és Neptunusz alkotta aspektusképben. Ugyanis általa a kreativtás és a misztikum mélységeibe tekinthetünk be, mely segíti a saját lelkünk megértését, önkifejezését és ezáltal megkönnyebbülésünket, előrelépésünket is. Most tehát megérzeni, az intuíciónak teret adni kell a kigondolni, kimondani helyett. És amikor megszületik bennünk a megoldás, bátran, de megfontoltan kell cselekednünk.

Érezzünk hát rá a megfelelő irányra, engedjük magunkat rávezetni, akármilyen „őrültnek“ vagy megvalósíthatatlannak is tűnjön az új út számunkra! Az a szerencsénk, hogy minden érzelemmel áthatott pozitív gondolat tízmilliószoros erővel fog hatni kedden!!✨ És ha az Uránusz velünk van, ugyan ki lehetne ellenünk?😉 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése