2015. május 13., szerda

Pozitív kisugárzás: így tedd sugárzóvá aurádat!


Horoszkópunkban a Nap és a Neptunusz (a fantáziáért, álmokért, csalásokért és függőségekért felelős bolygó) állása utalhat arra, milyen az auránk. Erős és sugárzó az energiaterünk, vagy hamar felveszi a külső hatásokat és ezzel könnyen hajlamosít bennünket a rossz kedvre és betegségekre?

Képek forrása: www.teunneped.hu

Mi az aura?

Aurája minden embernek, élőlénynek és tárgynak is van. Az aura tulajdonképp egy olyan energiatér, ami a teljes fizikai testet körülveszi, szabad szemmel azonban csak ritkán látható. Habár nem látjuk, mégis nyilvánvalóan érezzük a másoktól felénk áradó rezgéseket. Például amikor belépünk egy helyiségbe és egyből érezzük a feszültséget, a lehangoltságat vagy épp az áradó jókedvet. Mindenkinek saját és egyedi frekvenciájú aurája van. Akiknek az aurája hasonló frekvencián rezeg, azok között természetes szimpátia alakul ki. Akiknél ez nagy mértékben különbözik, nyugtalanságot, ellenszenvet okozhat találkozásukkor.
Az aura különböző vastagságú és színű rétegekből áll. Ezekből következtethetünk az adott személy általános fizikai, érzelmi és mentális állapotára. A stressz és az érzelmi feszültségek egyértelműen gyengítik az aurát és fogékonyabbá tesznek minket a negatív kisugárzásra és a betegségekre.

Aura tipológia

Egy egyszerű kivonás segítségével most megtudhatod, melyik auratípusba tartozol:
Vond ki a Nagjegyed számából a Neptunuszi számodat. Például: Ha Kos vagy, a Napjegyed száma 1, és mondjuk születési dátumod alapján a Neptunuszi számod 10, akkor 1-10= -9 az eredmény. A -9 alább a "Világos aura" csoportba tartozik, olvasd el a jellemzést hozzá.

Napjegyünk száma, ha:
Kosok vagyunk = 1
Bikák vagyunk = 2
Ikrek vagyunk = 3
Rákok vagyunk = 4
Oroszlánok vagyunk = 5
Szüzek vagyunk = 6
Mérlegek vagyunk = 7
Skorpiók vagyunk = 8
Nyilasok vagyunk = 9
Bakok vagyunk = 10
Vízöntők vagyunk = 11
Halak vagyunk = 12

Neptunuszi számunk:
Születési dátum- Neptunuszi szám
1935.01.01. - 1942.10.03. = 6
1942.10.04. - 1943.04.17. = 7
1943.04.18. - 1943.08.02. = 6
1943.08.03. - 1955.12.24. = 7
1955.12.25. - 1956.03.12. = 8
1956.03.13. - 1956.10.19. = 7
1956.10.20. - 1957.06.16. = 8
1957.06.17. - 1957.08.05. = 7
1957.08.06. - 1970.01.04. = 8
1970.01.05. - 1970.05.03. = 9
1970.05.04. - 1970.11.06. = 8
1970.11.07. - 1984.11.21. = 9
1984.11.22. - 1998.01.28. = 10
1998.01.29. - 1998.08.23. = 11
1998.08.24. - 1998.11.27. = 10
1998.11.28. - 2011.04.04. = 11
2011.04.05. - 2011.08.05. = 12
2011.08.06. - 2012.02.03. = 11
2012.02.04. - 2025            = 12



1. Ha a különbség 0

ENERGIÁVAL TELI AURÁD VAN.
Ezzel az aurával képesek vagyunk szinte bárkit elbűvölni. Sugárzik belőlünk a magabiztosság és a higgadtság. Ezért nincs feltétlenül szükség szavakra, hogy meggyőzzük partnerünket, a kollégáinkat, vagy épp a főnökünket, hogy mit csináljanak velünk kapcsolatban. Energiával teli auránknak köszönhetően a körülöttünk lévő energiatér vastag, világos színű és gyakran vöröses árnyalatú. Ez az erős belső tűzből fakad, amit viszont a külvilág számára higgadtsággal álcázunk. Habár az ilyen aura tulajdonosát inkább a józan és praktikus gondolkodás jellemezi, a Neptunusz erős állása mégis jó intuícióval és vizuális érzékelésekkel (intenzív álmok, művészi érzék) ruházza fel őt. Ez az auratípus remek érzéket jelez más emberek személyiségvonásainak felismeréséhez és problémáik megértéséhez is. Sajnos ez a képesség rejtett maradhat, ha nagyon gondolati szinten maradunk és mindent ésszel akarunk megmagyarázni. Hallgassunk inkább belső hangunkra, higgyünk álmainkban (akár látomásainkban), mert ez az adottság személyiségünk része. Ha negatív energiákat fogad be vagy érzelmi sérülést szenved auránk, akkor csak úgy tud helyreállni, ha megnyugszunk és belső vezetőnkre bízzuk magunkat.

2. Ha a különbség 1, -1, -11

MISZTIKUS AURÁD VAN.
A misztikus aura nagyon fényes, harmóniát sugároz és tulajdonsosa szinte boszorkányként ráérez mások problémáira és gyenge pontjaira. Ehhez a képességhez óriási lelkierő és megnyerő stílus is társul. Még ha sérülés is éri kívülről az aurát, az akkor sem húzódik össze, sőt tulajdonosa csalódások után is jól tud motiválni másokat. És a misztikus hatás révén könnyen befolyásolhatják az embereket, melynek legszebb megélési módja a gyógyítás. Sajnos gyakran előfordul az is, hogy nem tujdák kamatoztatni képességüket, mert skeptikusak saját adottságaikat illetően. Ha azonban követik megérzéseiket, energiaterük rögtön megerősödik. Mivel jól ráéreznek környezetükben élőkre, félnek nagyon közel enegedni magukhoz másokat. Pedig ez az egyetlen út ahhoz, hogy megtalálják a mindig is vágyott szeretetet és szerelmet. Negatív energiák hatására is csak halvány rózsaszín árnyalatúra változik aurájuk színe. Ha azonban a misztikus típus teljesen őszinte önmagához, saját álmai és vágyai megvalósításán dolgozik, akkor akár a vörös halványabb árnyalatára válthatnak. Ez vonzza az embereket és kedvességet vált ki belőlük.

3. Ha a különbség 2, -2, -10

VÉDŐ AURÁD VAN.
A védő aura kabátként takar és megóv bennünket a külső hatásoktól. Auránk szorosan illeszkedik a testünkhöz, legtöbbször kékes árnyalatú és egy stabil, áthatolhatatlan védőréteget képez körülöttünk. Bármiféle negatív energiának, még az irigységnek is tökéletesen ellenáll. Ezzel az aurával általában közel engedjük magukhoz az embereket, azonban energetikailag csak felületesen érintkezünk velük. A fizikai testhez szorosan tapadó aura sajnos megszűri azt is, hogy a hozzánk közelállók bejussanak rajta és megérezhessék problémáinkat. Fontos feladat tehát, hogy a távolságtartást legyőzzük. Ugyanis más emberek (barátok, kollégák, szerelmi kapcsolatok) hozzásegíthetnek minket a sikerhez, ahogyan kölcsönösen mi is őket. Ha megízleljük a csapatszellem erejét, rájövünk, hogy a problémákat és a boldog pillanatokat is sokkal jobb megosztani. Bízzunk kisugárzásunk erejében, ne legyünk félénkek. Az auránkban rejlő varázs és békességre törekvés kívül is megmutatkozik és biztonságot kelt a körülöttünk lévőkben. Számos előnye van ennek a kisugárzásnak, használjuk hát!

4. Ha a különbség 3, -3, -9

VILÁGOS AURÁD VAN.
A világos aura könnyen reagál a kívülről érkező hatásokra. Krízishelyzetekben elgyengül és válogatás nélkül mindenféle negatív energiát is átenged. Ez általában további érzékenységet vált ki tulajdonosából, és hogy a további sérülésektől megvédje magát, inkább elérhetetlenné válik a többi ember számára. Erősebb kozmikus hatások idején megnyílik az auránk és még szokásosnál is világosabb árnyalatot vesz fel. Ezzel az állással sajnos hajlamosak lehetünk a folyamatos elbizonytalanodásra. Tudatosan, pozitív gondolatokkal és önismeret segítségével tudunk ezellen védekezni. Gondoljunk mindig arra, hogy hányan szeretnek és állnak mellettünk. Amikor a szeretetből táplálkozunk, és eleget tudunk felvenni belőle (hiszünk benne, hogy szerethetőek vagyunk!), akkor megerősödik az auránk. Ez egyből érezhetővé válik majd környezetünkben is, mert ilyenkor azonnal optimizmust és jókevdet kezdünk kisugározni. A kiemelt fogékonyság mások érzései iránt, lehetőséget ad arra, hogy fantáziánk és képzelőerőnk fejlődjön. Tehát az érzékenységünket a kreativitásban élhetjük ki igazán. A legjobb, ha művészként dolgozik az illető.

5. Ha a különbség 4, -4, -8

HIPNOTIKUS AURÁD VAN.
Hipnotikus aurával különleges, érzékek feletti képességekkel is rendelkezhetünk. Auránk színe bőrünkéhez hasonlóan fehéres. Mintha egy páncélt viselnék magunkon, ami mindentől megvéd minket s közben ebben a zárt rendszerben kitűnően tudunk kommunikálni felsőbb rendű énükkel. A magabiztosság árad ebből a típusból, amit a körülöttük lévő emberek is átvesznek. Szerelmi téren általában nagyon erős lelki kapcsolódás is létrejön a partnerrel. Az aurájuk ereje által hipnotikusan és szuggesztívan hatnak teljesen környezetükre, könnyen szereznek támogatókat és követőket. Puszta jelenlétükkel meggyőzik és cselekvésre bírják az embereket. Ezt mindenképp ki kell használnia az ilyen aura tulajdonosának. Ha kellőképp hisz magában, akkor automatikusan áramlani fognak hozzá az emberek.

6. Ha a különbség 5, -5, -7

IRÁNYÍTÓ AURÁD VAN.
Az irányító aurával rendelkező személyek mások vezetésére termettek. Domináns energiájukkal uralmuk alá vonhatják az embereket, ha hűek maradnak önmagukhoz és senkivel sem kerülnek alárendeltségi viszonyba (otthon, a munkahelyen stb.). Olyan energiát sugároznak, ami vonzza a figyelmet és a tekinteteket. Ha tisztában vannak képességeikkel és szeretetteljesen kezelik önmagukat, akkor aurájuk úgy ragyog, mint a Nap. A sárga különböző árnyalataitól kezdve egész a naracssárga színig terjedhet a skála. Habár az ilyen típusú aura tulajdonosai általában két lábbal a földön állnak, valahol mégis a megszokottól eltérő, földön túli célban hisznek. Ha viszont nem hisznek önmagukban, akkor az aurájuk erősen meggyengül és elveszti csodás ragyogását. Tehát az önmagukba vetett hit a lényeg! Ha irányító aurával elbizonytalanodnánk, akkor tegyük a kezünket kb. 2 cm-rel a bőrünk fölé és mozgassuk kezünket fel- vagy lefelé, mintha simogatnánk valakit. Minél tovább csináljuk, annál jobban érezhetővé válik majd auránk (egy kis, a kezünket eltolni akaró ellenállás formájában). Továbbá ez a gyakorlat, mint egy meditáció, erősíteni fogja energiaterünket s általa önbizalmunkat is!

7. Ha a különbség 6, -6

RAGYOGÓ AURÁD VAN.
Ha ragyogó aurával rendelkezünk, erős, domináns, gyakran szinte szikrázó energiatér vesz minket körül. Az aura színe ilyenkor általában sárgás. Minél világosabb a színe, annál egészségesebb és öntudatosabb a tulajdonosa. Belső életörömünknek és nagylelkűségünknek köszönhetően valószínűleg valamilyen spirituális életutat követünk, melynek során olyan mesterekkel találkozunk, akik sokkal inkább lebizonytalanítanak, mintsem megerősítenek minket tudásunkat illetően. Ragyogó aurával sajnos gyakran kerülhetünk más emberek befolyása alá, ezért legyünk résen. Valójában nincs is szükség más vezetőre, csak saját belső hangunkra. Egész egyszerűen induljunk el a világban és jönni fognak azok az ismeretségek, melyeknek jönnie kell. Az, hogy ezeket mire használjuk, csak rajtunk múlik majd. Engedjük, hogy az életenergia átjárjon minket! Adjuk mindig önmagunkat, csak így érhetjük el a vágyott célt és sikereket.

Ez a cikk megjelent még a TeÜnneped.hu-n

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése