2016. június 17., péntek

2016. június 20.: Telihold a Nyilasban - Új irányt vehetünk a Kék holddal

A júniusi Telihold több szempontból is különleges lesz. Amellett, hogy a nyári napfordulóval egybeesik, újra elénk tárja a májusi Telihold témáit, azért, hogy újabb esélyt kapjunk a lezárásukra. Ezen jelentős energetikai hatása miatt kék holdnak is nevezhetjük, mely egy jelentős periódus lezárását hozza magával.


A hónap elején az Újhold a mentális váltást segítette, és remélhetőleg sikerült is áthangolni magunkat a pozitív gondolatokra. Most pedig a tudatosság egy magasabb szintre emelésére lesz lehetőségünk. Ugyanis a Telihold felszínre hozza az eddig még hiányzó kirakós darabkákat, hogy végre összeálljon a kép. Segítségével az eddiginél relevánsabb információkat tudunk gyűjteni ahhoz, hogy tervezni tudjunk és kitűzzük új céljainkat.

A pillanatnyi égi térképen az Egó (Nap) és az érzelmek (Hold) egymásnak feszülnek, csak úgy, mint a két sorsbolygó: a Jupiter, ami a lehetőségeket és a Szaturnusz, ami a korlátokat mutatja. S mindeközben még harcot vívnak bennünk Merkúr által felvett objektív információk, a Neptunusz által felerősített belső megérzéseinkkel... Ember legyen a talpán, akit ez a sok(k) hatás nem húz egyszerre annyi irányba, hogy inkább átengedje magát a pihenésnek és a meditációnak :)

Bármi, ami a napokban érzelmileg igazán megérint minket, azzal foglalkozni és tudatosan „kezelni” kell magunkban. Ennek a mikéntjéhez fogunk válaszokra lelni, legfőképpen kapcsolatainkon keresztül. Mintha egy tükörbe néznénk, úgy fogjuk a külvilágból meglátni mások tetteinek és szavainak értékelésével, hogyan tudnánk mi magunk a saját szituációnkból továbblépni. Hagyatkozzunk bátran intuíciónkra! És onnantól a megvalósulás már csak a hozzáállásunkon múlik. Amikor elkeseredünk, mindig jusson eszünkbe, hogy csakis a pozitív gondolataink teremtik meg körülöttünk a jót!!

Egy nagyon pozitív Telihold élményt kívánok Mindannyiatoknak!
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése