2016. augusztus 1., hétfő

2016. augusztus 2.: Újhold az Oroszlánban – Kapcsolati áttörések

Rendkívül tüzes energiák lesznek jelen az augusztusi Újhold idején, mivel 6 planéta is a Tűz jegyekben (Kos, Oroszlán, Nyilas) található. Mivel a női bolygók minden szinten részt vesznek ebben: a befogadás, az emberi kapcsolatok terén lesz leginkább érezhető a szinte perzselő változás.


Választásainkat (értem ezalatt kapcsolatainkat és szubjektív megítéléseinket) most mintha egy magasabb rendszerből vezetnék, melyek egy teljesen új világot nyitnak majd meg előttünk. Ha csupán az Oroszlán jegyből indulunk ki, ő a szív ura. Tárjuk hát ki a szívünket a világnak (csakrameditáció mindenképpen ajánlott), még akkor is, ha ez jelen pillanatban nehéz feladatnak tűnik, mert korábban csalódásokat kellett elszenvednünk. Nem csak párkapcsolatokról van itt szó, hanem például az elmúlt hetek, hónapok megrendítő támadásairól is. Az Oroszlán Újhold azt üzeni nekünk, hogy valamiféle ősbizalommal kell az ÉLET, önmagunk és embertársaink felé is fordulnunk, különben nem tud megérkezni a várva várt áttörés!
Bár az égi képen látszik a belső bizonytalanság, hogy szeretnénk falakat, lelki védőbástyákat, felhúzni magunk köré (vigyázzunk, mert ez fizikai testünket is hízásra hajlamosíthatja), azonban ha engedjük, a szívünk meg fogja súgni, hová kell valójában meghúzni ezeket a külső határokat úgy, hogy ne csak látszatbiztonságban érezzük magunkat.
Próbáljunk spontánok maradni, mozduljunk ki otthonról és figyeljük meg, kiket sodor most elénk a Sors, mert minden személynek – akár csak egyetlen gondolat erejéig - fontos szerepe lehet a jövőnk tekintetében.

Használjuk ki a tűz energia áldásos kezdeményező hatását, és legalább az Újhold erejéig osszuk meg egymással jókedvünket, mosolyunkat, szívélyességünket! ;)
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése