2015. január 10., szombat

"Bűbájok" Telihold idején - Hogyan használd ki pozitívan a Teliholdat!

A Telihold a Hold legérettebb, legtökéletesebb formája, mely azt jelzi, hogy elérkezett a bőség, a termékenység, az elengedés és a megvilágosodás ideje. A holdimpulzusok ekkor sokkal erősebbek, mint Újhold idején, mivel áramlásuk akadálytalan a Nap és a Föld között. A Telihold ereje nem csak a bolygónkra, hanem ránk emberekre is sokszorosan hat néhány napig.


A Telihold lelkileg mindig felszínre hozza azokat a kérdéseket, melyeket addig mélyen elnyomtunk magunkban. Ezért látható például a filmekben, hogy az addigi szelíd személyiség hirtelen "vérfarkassá" változik... Az erős érzelmi kilengéseket úgy akadályozhatjuk meg, ha tudatosan dolgozunk a bennünk felmerülő kérdésekkel. A Telihold segít megszabadulni minden káros szokásunktól, segít elengedni a már idejét múlt dolgokat, személyeket, helyzeteket életünkből. Az érzelmi tisztogatásban mindig segít, ha szellemileg átgondoljuk, mire nincs már szükségünk és valamilyen fizikai megnyilvánulási formát is adunk az elengedésnek. 

Bűbájos tippek

Írjuk össze egy papíron, hogy mitől szeretnénk megszabadulni. Ne gondolkozzunk túl sokat, inkább vezesse tollunkat az intuíció. Elegendő, ha szavakat írunk össze, mint például: túlsúly, hátfájás, türelmetlenség, irigység, anyagiak miatti aggodalmaskodás, XY-hoz való ragaszkodás stb.
Ha készen vagyunk, akkor pedig semmisítsük meg ezt a listát! A legjobb ha elégetjük, de földbe is temethetjük, vagy egyszerűen tépjük szét és dobjuk ki. Ez a rituálé sokat fog segíteni abban, hogy valóban kitakarítsuk, felszabadítsuk lelkünket a nyomasztó gondok alól.


Akik az elengedés után szeretnének még többet tenni kívánságaik beteljesüléséért, végezhetnek egy kis varázslatot gyertyával is a szerelemért, termékenységért, fizikai képességekért, illetve a döntéshozás elősegítéséhez. Egy kisebb gyertyába (lehetőleg fehér színűbe) karcoljuk bele a kívánságunkat. Keressünk magunknak egy csendes sarkot otthon, ahol elvégezhetjük a szertartást. Ideális, ha erről a helyről rálátunk a Teliholdra. Gyújtsunk egy füstölőt, és esetleg vegyünk magunkhoz holdkövet (holdkő ékszert), vagy tegyük kis kabaláinkat is a gyertya köré, majd gyújtsuk meg a gyertyát is. Gondoljunk erősen kívánságunkra és mondogassuk (vagy írjuk le újra és újra), míg a gyertyánk le nem ég. Mindvégig nagyon ügyeljünk a tűzveszélyességre!

Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése