2016. március 11., péntek

Asztrológiai pszichológia tanácsadás: babahoroszkóp és gyermekhoroszkóp


Tapasztalatból tudom, hogy a gyermeknevelés egy komoly és felelősségteljes munka. Az asztrológiai pszichológa minden Családnak segítséget nyújthat, hogy átlássuk a nevelés teljes folyamatát: gyermekünk milyen erősítendő erényekkel rendelkezik születése pillanatától; illetve életútján hogyan kísérhetjük Őt úgy, hogy szeretve és támogva érezze magát.
A Huber-féle svájci Életóra technika egy személyiségfejlesztési technika is egyben, mivel a személyes (pontosított születési) horoszkóp esélyeket és lehetőséget kínál, melyekkel teljes életutunk során szorgalmas munka által tanulunk meg bánni. A baba- vagy gyermekhoroszkóp tanácsadás során kiderül, melyik az az módszer, az a szeretetnyelv, amelyiken a pozitív adottságokat, képességeket legjobban kihozhatjuk csemeténkből, és melyek személyisége azon pontjai, melyeket a nevelés során erősíteni- ellensúlyozni kellene. Tehát összességében útmutatást ad a szülőknek, hogy lehetünk a legjobb kísérők, nevelők saját gyermekünk számára.
Általános baba jellemzésekről előzetesen itt olvashatsz. 

A baba- vagy gyermekhoroszkóp ára:

Személyesen vagy Skype-on körülbelül 60-90 perces beszélgetés, tanácsadás, melynek ára: 12.000 Ft vagy 35 EUR.
Érdemes a beszélgetésen jegyzetelni vagy hangfelvételt készíteni. Írásos anyag nem készül a beszélgetésről, 25 EUR-s díj ellenében (4 hetes határidőre) e-mailes kiküldéssel igényelhető.
Ikrek, testvérek esetében egyszerre történő megrendelés esetén 25%-os kedvezmény érvényesíthető a második, harmadik stb. gyermek elemzésénél.


Érdeklődni és előzetesen bejelentkezni: pozitivkisugarzas@gmail.com vagy a bal oldali Kapcsolat mező segítségével.

Várok Mindenkit szeretettel:

Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése