2016. október 21., péntek

2016. október 22.: Az év utolsó tízmilliószoros teremtőnapja - meditációs gyakorlattal

"Amit tízmilliószoros napon gondolsz, az tízmilliószoros erővel válik valóra."


Amire a figyelmünket irányítjuk, azt teremtjük meg magunk körül. Talán észre sem vesszük ezt mindennapjainkban, de ha attól félünk, hogy vizsgán kihúzzuk azt a tételt, amiről halvány lila gőzünk sincsen, akkor  mikor megfordítjuk a bűvüs vizsgapapírt, meglátjuk rajta azt a címet, amit a hátunk közepére se kívánnánk... Hiszen a folyamatos agyalással: "csak ezt ki ne húzzam", éppen ezt "kívántuk" meg legnagyobb erőkkel az Univerzumtól, aki csak "teljesítette" a mi kérésünket. Ugyanez természetesen pozitív irányban is hat: ha szívesen összefutnánk azzal a személlyel, aki épp tetszik nekünk, akkor előbb-utóbb biztosan felbukkan "véletlenül" a láthatáron ;)

A tízmilliószoros napokon bizony ezt a hatást tudjuk maximálisan kihasználni, amennyiben tudatosan odafigyelünk gondolatainkra. A tibeti nagy buddha napokat tartják tízmilliószoros napoknak, melyek minden évben négyszer ismétlődnek.
Ilyenkor el kell engedjük minden negatív gondolatunkat & érzelmünket, illetve lehetőség szerint (akaratunk által!) pozitívvá kell alakítanunk őket, mert akkor ezt fogjuk magunknak megteremteni a külvilágban is.  

Azonban a tízmilliószor napokon kívül léteznek a százszoros erővel bíró napok is, havonta 2-3 alkalommal a Hold fázisaihoz köthetően. Telihold napokon az elengedésre, Újhold napokon pedig szintén a teremtésre érdemes koncentrálni.
Tehát holnap ill. idén még háromszor kamatoztathatjuk a teremtő napok áldásos hatásait. Vágyainkat ezeken a napokon feltétlen írjuk kívánságlistára, vagy meditálunk rajtuk, mert így életre hívásuk erősebb löketet kap. Ehhez készítettem Nektek egy teremtő meditációt:


Fogadjátok szeretettel és szívből kívánom, hogy minden álmotok valóra váljon segítségével!
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése