2017. január 11., szerda

Az újabb merkúri fordulat - Pillants be jövődbe!

Kép forrása: infoworld.com


A Merkúr alig hogy megkezdte előre menetelését, ma jegyet is vált a nagy ívekben gondolkodó Nyilasból a racionális Bakba: rendszerezett mentális energiákat hozva ezzel.
Tehát a megfontolt -hosszú távú- tervezés időszaka nyílik meg előttünk, amit a napokban ható Telihold (jan.10-12-14.) energiák is támogatnak. Amelyik házunkat a Bak uralja*, azon az életterületen most kíváncsibbá válunk; kiemelten abban a kérdésben, hogy hogyan tudnánk ezen a téren célt érni és bebiztosítani magunkat. Időbeosztásunkat és kereteinket is érdemes megvizsgálnunk: mi az, ami tényleg megvalóstható az életünkben anélkül, hogy túlzásokba esnénk. A Bak rendkívül gyakorlatias s eme jó tulajdonságát érdemes és ki is kell most használnunk! 


Mivel december első felében (a retrográd mozgása előtt) már járt a Bakban a "Hírnök bolygó", a mostani szakaszban megkapjuk a második esélyt, hogy szépítsünk és a (dec.2-19. között) kihagyott lehetőségeket megragadhassuk. Az akkor elakadt, rejtve maradt információk most előjönnek. Világossá válik, hogy tudásunk hol maradt még hiányos célkitűzéseink eléréséhez.
Január 29-én ismét egy fontos dátum következik, ugyanis a Merkúr összetalálkozik a Plútóval, ebben a brutálisan céltudatos Bak jegyben. Az igazság felderítése nevet adnám a konstellációnak- ez lehet a csúcspontja az idei Bak Merkúr periódusnak.

Járjatok sikerrel!
Sebestyén Ági

*A Bak uralta életterület meghatározásához a pontos születési időre (órával+perccel) van szükség. Akinek segítségre van szüksége, írjon üzenetet a Facebook-on keresztül az adataival, szívesen segítek ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése