2017. november 16., csütörtök

2017. november 18.: Újhold a Skorpióban – Regeneráció, varázslatos új kezdet

A Bika Teliholdhoz képest, ami érzékeink és észlelésünk különös felfokozásáról szólt, most a Skorpió egy valódi belső utazásra hív minket. Négy bolygó fogja erősíteni a transzformációt és regenerációt, testünkben-lelkünkben egyaránt. Így dédelgetett álmaink megvalósítása, a gyógyulás és fejlődésünk érdekében érdemes lesz időt szánni a befelé fordulásra, a meditációra és egyéb szellemi kezelésekre. 


Kép forrása: simonmaryan.com

Szombaton rendkívül erőteljes Újhold elébe nézünk. A Skorpió 26. fokán találkozik a Nap és a Hold, ráadásul ugyanebben a jegyben jön létre a Vénusz és a Jupiter együttállása is - tehát hatványozottak lesznek a Skorpió energiák.
Az Újhold, mint az újjászületés szimbóluma szerepel most a képletben, melyet a Vénusz segítségével például fizikumunkban és kapcsolatainkban is megélhetünk, illetve a Jupiter támogatásával eddig szerzett tapasztalatainkat szellemi szintre tudjuk majd emelni. Ezt a zseniális lehetőséget vétek lenne elszalasztani!

A novemberi Újhold hatásainak 'kozmikus életre hívásában' valószínűleg számos, fokozatosan rosszabbodó testi tünet (fájdalmak, zsibbadások, gyulladások, sűrű fejfájások, látásproblémák stb.) és az eddigi lelki hullámvasút késztetett minket, melynek során úgy érzehettük, érezhetjük, hogy szinte már az egész poklot bejártuk.... Viszont most eljön végre a várva várt feloldódás. Ehhez persze szükség lesz még egyetlen utolsó erőfeszítésre tőlünk: őszintén szembe kell néznünk a bennünk régóta, hónapok, évek vagy akár évtizedek (!) óta beragadt érzelmi elfojtásokkal. Ez a Skorpió időszak a legalkalmasabb erre, hiszen a dolgok mélyére lát és akar is nézni (!!). Fix jegyként biztonságra törekszik, ezért nem a rohanással van elfoglalva, hanem a képes a lelassulásra – amit most esetleges fizikai gátaink is előidézhetnek -, a megfigyelésre és az intenzív befelé fordulásra, a lelki munkára.*


Kép forrása: pixabay.com

Az Újholddal fényszögkapcsolatban álló Uránusz KÖVETELI, hogy feloldjuk a negatív mintákat! Kötelezően helyet kell teremtenünk az újnak.
Ráadásul a Skorpió két uralkodó bolygójának, a Marsnak és a Plútónak a feszültsége jelzi, hogy hatalmi harcok alakulhatnak ki, ahol a túlélésért, a felülkerekedésért abszolút szélsőségekre is képesek lehetünk. Azonban sokszor az uralomért folytatott küzdelem közben elvész a cél... Valóban szükségünk van erre a dologra, személyre, anyagiakra, vagy igazából az elengedés könnyítené meg a lelkünket? (Őszinte választ adjatok magatoknak!)
Aki képes a lemondásra, bátran rábízhatja magát a gondviselésre. Higgyük el, hogy nem maradunk az Univerzum gondoskodása nélkül, legyen szó egészségről, pénzügyekről, munkalehetőségről, családi konfliktusokról vagy bármilyen más témáról. "Szegény kis Sors" nem tud jótékonyan beavatkozni, ha nem hagyjuk neki! Amíg ragaszkodunk valamihez, aminek már nincs létjogosultsága az életünkben, addig jöhet akármilyen alternatíva, amit az orrunk alá tol a Teremtés, nem fogjuk észrevenni...
Ne rángasd tovább a zárat! Egyszerűen engedd csak el és kinyílik előtted a kapu. Ennyi az egész😊
A Neptunusz varázsa, hatása képzelőerőnkre, álmainkra, fantáziánkra, kreativitásunkra lesz az az „isteni beavatkozás“, ami igazán vonzóvá teszi majd számunkra az Újhold kínálta lehetőségeket.

Éljetek vele!!!✨
Szeretettel:
Sebestyén Ági

*Ha meg szeretnénk tudni, hogy életünk mely területén van szükségünk erre a kis tartalmas szünetre, a Skorpió 26. fokának elhelyzkedését vizsgáljuk meg a képletünkben. Akinek kérdése van ezzel kapcsolatban, keressen bátran, segítek😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése