2017. november 3., péntek

Otthoni Telihold rituálék

A telihold minden alkalommal egy folyamat lezárását jelenti, ezért ha úgy érezzük, vannak még bennünk mélyen beragadt érzések, rendelkezünk olyan tárgyakkal vagy kapcsolatokkal, melyek már nem szolgálják többé fejlődésünket, akkor érdemes a telihold napokban az alábbi elengedő és teremtő megerősítéseket szertartásos formában elvégeznünk. Erre a mostani szuperhold a szokásosnál is jobb alkalmat kínál😉


Praktikus mini rituálé Telihold estéjére

Az elengedő szertartást egyedül vagy csoportban is végezhetjük. Különleges formai követelménye nincs, csak keressünk magunknak egy csendes sarkot, papírt és tollat. Gyújtsunk meg egy gyertyát és közben teremtsünk kapcsolatot a felsőbb rendű énünkkel, vagyis Szellemünkkel. Ha bizonytalanok vagyunk a kapcsolatteremtés sikerében, akkor kérjünk segítséget védelmezőinktől vagy az angyaloktól, név szerint érdemes Haniel segítségét kérni.
Írjuk össze a papíron, hogy mitől szeretnénk megszabadulni. Ne gondolkozzunk túl sokat, inkább az intuíció vezesse tollunkat. Elegendő, ha szavakat írunk össze, mint például: túlsúly, hátfájás, türelmetlenség, irigység, anyagiak miatti aggodalmaskodás, ragaszkodásunk egy helyzethez vagy egy személyhez stb.

De „általános tisztítás“ végett az alábbi mondatok közül is válogathattok:
Elengedem az önértékelésemmel kapcsolatos negatív gondolatokat.
- Elengedem a lelkiismeretfurdalásomat.
Elengedem a megfelelési kényszeremet.
Elengedem a különböző helyzetekben feleslegesen jelentkező irányítási vágyamat.
Köszönöm a tanulságokat és elengedem a számomra szükségtelen energiákat és helyzeteket az életemből.
- Áldással útjára engedem azokat az embereket az életemből, akik az energiáimat csapolják vagy mérgezik. (Ha szükséges, név szerint is megnevezhetjük az illető(ke)t: Gipsz Jakab, kérlek, hagyj engem békében, ezennel utadra bocsátalak.)

Magunkban vagy hangosan is kimondahatjuk az elengedni kívántakat.
Ha készen vagyunk, akkor pedig semmisítsük meg ezt a listát! Elégethetjük, földbe is temethetjük, vagy egyszerűen tépjük szét és dobjuk ki. Ez a rituálé sokat fog segíteni abban, hogy valóban kitakarítsuk, felszabadítsuk lelkünket a nyomasztó gondolatok alól.

Teremtő bűbáj

Akik az elengedés után szeretnének még többet tenni kívánságaik beteljesüléséért, végezhetnek egy kis "neptunuszi" varázslatot gyertyával: a szerelemért, termékenységért, fizikai képességekért, illetve a döntéshozás elősegítéséhez. Ezt a teremtő bűbájt végezzük el a hónap tízmilliószoros teremtő napján is, esetleg utána erősítsük meg a vágymeditációval is😉
Egy kisebb gyertyába (lehetőleg fehér színűbe) karcoljuk bele a kívánságunkat. Keressünk magunknak egy csendes sarkot otthon, ahol elvégezhetjük a szertartást. Ideális, ha erről a helyről rálátunk a Teliholdra és tudunk közben „holdfürdőzni“. Gyújtsunk egy kellemes illatú füstölőt, és esetleg vegyünk magunkhoz holdkövet, majd gyújtsuk meg a gyertyát is. Gondoljunk erősen kívánságunkra és mondogassuk (vagy írjuk le újra és újra), míg a gyertyánk le nem ég. Természetesen mindvégig ügyeljünk a tűzveszélyességre!

Szeretettel kívánok Nektek értékes Telihold napokat💖
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése