2014. november 11., kedd

Üdvözöllek kedves Olvasó :)

Kedves Olvasók!

Ez a blog azért jött létre, mert szeretnénk segíteni mindenkinek, aki a saját fejlődési útját keresi vagy bizonytalan a következő lépésben.

Mi késztetett az oldal elindítására?

Életutam magában foglal súlyos tinédzserkori betegséget, szerelmi csalódásokat, párkapcsolati nehézségeket, családtagok elvesztését, felsőfokú tanulmányokat, multinacionális cégeknél való elhelyezkedést & munkát, szakmai sikereket, emigrációt, újrakezdést, családalapítást, gyermeknevelést és tanítást. 

Életkrízisem során fordultam a spiritualitáshoz. Az asztrológia nyújtotta önismeret által elkezdtem megérteni, mi miért történik velem: legyen az akár pozitív, akár negatív esemény. A különböző élethelyzetek tudatos megélése segített igazán, hogy a spirituális fejlődésem elindulhasson. Ma már tudom, hogy a tanári pálya és a tanítás mellett fontos feladatom, hogy támogassam az Útkeresőket. 
Szeretném, ha minél több emberhez eljutna, hogy bármilyen helyzetből van kiút- merjünk segítséget kérni, hogy az ok-okozat törnyvényét minden cselekedetünkben érdemes figyelembe venni, hogy a pozitív gondolkodás alapvető tulajdonságunk, hogy a betegség csak egy szimbólum, és hogy az emberi élet spirituális jelentősége túlmutat a mai világ materialista nézetein!

Miért épp "pozitív kisugárzás"?

A pozitív kisugárzás a boldogság kulcsa. A magánéletben, a munkában és sorsunkban is döntő lehet az első benyomás. Lehet valaki gyönyörű szép, felöltözve jó ruhákban, ha közben kisugázása arról árulkodik, hogy boldogtalan.
Kisugárzásunk akkor vonzó, ha kívül-belül összhangban vagyunk saját magunkkal. Mindannyian szeretünk olyan emberek társaságában lenni, akik gondtalanságot sugároznak, pozitívan gondolkoznak és életvidámak. 
Azt azonban kevesen tudják, hogy kisugárzásunk valójában egy tudatos folyamat eredménye: mennyire vagyunk elégedettek életünkkel, mekkora az önbecsülésünk, mennyire tudunk pozitívan gondolkozni és milyen érzelmi intelligenciával rendelkezünk. Bármely összetevőben van éppen hiány, könnyedén visszabillenthető az egyensúly.

Az egyensúly kialakításában tudok segíteni saját tapasztalataimmal, asztrológiai-pszichológiai tudásommal és ezt kiegészítvén egyéb spirituális terápiás módszerekkel az egyéni fejlődési út megtalálásában vagy visszatalálni oda.

Így a blogon -társszerkesztő férjemmel- foglalkozunk ezotériával, életkrízisek megoldási lehetőségeivel, tanácsadással, lélekcsemegékkel, mozgási & divat tippekkel, könyv- & filmajánlóval, sikertörténetekkel és még sok-sok mindennel, melyek mind hozzásegíthetnek a pozitív kisugárázás eléréséhez és megtartásához.

Szeretettel várom kérdéseiteket, tanácsaitokat és hozzászólásaitokat a témákhoz:
Ági

Elérhetőségek:
pozitivkisugarzas@gmail.com
https://www.facebook.com/pozitivkisugarzas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése