2017. október 18., szerda

2017. október 19.: Újhold a Mérlegben - Kapcsolataink újrahangolása

Csütörtökön egy egészen különleges, kapcsolatainkat emelő Újhold következik. Megélési lehetőségei gyönyörűek, kívül és belül egyaránt: minden kapcsolódásunkat magasabb szintre emelhetjük általa. Nem csak a párunkkal, vagy mondjuk családtagjainkkal, kollégáinkkal való kapcsolatunkra kell itt gondolni, hanem az élet dolgaival való viszonyunkra is, mint például az apró szépségek felismerése a mindennapokban, a természettel való együttélésünk, valamint összeköttetésünk az Univerzummal és természetesen saját magunkkal. 


A Nap és a Hold együttese a Mérlegben a béke, harmónia, szeretet és együttműködés jele, míg a Skorpióból hozzájuk kapcsolódó Jupiter és Merkúr ezen témák sokkal mélyebb megértését követeli tőlünk. Egészen bensőséges módon azt kérdezik tőlünk: „Hogyan juthatok TE hozzád, a külvilághoz (még) közelebb?
Erre pedig a velük szemben álló zseniális Uránusz adja meg a választ. 
Ő az, aki segít nekünk abban, hogy a megszokottól eltérő 'megvilágításban' is megláthassuk végre a dolgokat. (S teszi mindezt általában nagyon váratlan és egész hirtelen külső történések formájában.) Tehát ezúttal is felráz, felébreszt bennünket az égbolt forradalmára. Azonban ha azzal rákényszerítjük, hogy egyáltalán nem vagy csak nehezen akarunk felébredni, akkor nem fog válogatni az eszközökben; mindent be fog vetni, hogy aktivizálja (élestíse) idegrendszerünket...
Ugyanakkor ha az Uránusz kapcsolatát megvizsgáljuk a Merkúrral és Jupiterrel, akkor ők hárman együtt a megértést szimbolizálják, hogy minden kapcsolatunk belőlünk indul ki és tőlünk függ. Tehát a legfontosabb kapcsolatunk bizony önmagunkkal van. Ha nem vagyunk magunkkal összhagnban, egyetértésben, akkor a többi kapcsolatunkon keresztül fognak beáramlani azok a problémák, amelyek által meglátjuk, hol vagyunk pontosan elakadva önmagunkban! 
(Ezért nevezzük a külvilágot tükörnek, hiszen csak visszatükrözni a bennünk zajló folyamatokat.)
Fontos, hogy most ne a Mérleg kínálta komprmisszumra törekedjünk elsődlegesen, hanem az Uránusz felszólításának, újítási parancsának megfelelően: mindenféle negatív energián, kapcsolaton lépjünk végre túl!!


Kép forrása: dama.bg

Tehát a holnapi Újhold nagyon jó alkalom arra, hogy első sorban önmagukat lássuk tisztán:
Hol szenvedünk hiányt az egyensúlyban?
(Ezt a testi tünetek kristálytisztán megmutatják: melyik oldal, melyik testrész stb.)
És miért billent ki egyik oldalra a mérleg nyelve?
A Vénusz különállása jelzi, hogy jelenleg bizony a nőies energiákon kell többet dolgoznunk, hogy megteremtsük a kívánt egy-séget. Elég a Mars féle szélmalom harcokból, melyek már látjuk, hogy nem vezetnek sehova... „Vegyük elő“ vénuszi (érzékeny, befogadó, művészi) oldalunkat és bátran teljesedjünk most ki! Az Uránusz támogatni fog minket, hogy egyedülálló ötleteink támadjanak és lenyügöző megoldásokat tudjunk produkálni💫

Szeretettel kívánok Nektek haromikus Újhold napokat:
Sebestyén Ági😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése