2018. szeptember 7., péntek

2018. szeptember 9.: Újhold a Szűzben - Fedezd fel és engedd be a változásokat!

Ez a nyár érezhetően megváltoztatott mindannyiunkat: 3 fogyatkozással és azzal az igen ritka jelenséggel, hogy egyidejűleg 7 bolygó is hátráló mozgásban volt. Az új évszak megnyitója viszont egyértelműen a vasárnapi Újhold, mely segít a már végbement lelki változásokat a mindennapjainkba is beültetni. Nagyszerű támogató energiákat✨ bocsátanak rendelkezésünkre, s a kérdés csak az, hogyan tudunk mi élni ezzel! 


Az Újhold a Szűz 17. (kritikus) fokán jön létre, mely rendkívüli energiával ruházza fel ezt az eseményt. Ráadásként visszaköszön a bűvös 7-es szám is, ugyanis ezúttal 7 bolygó tartózkodik Föld (Bika, Szűz vagy Bak) jegyekeben. Tehát figyelmünk a fizikai világra, a fizikai testre és az anyagi világban való boldogulásra koncentrálódik. A Szűz kutat és megfigyel; a megismerteket rendszerbe foglalja, vagyis tisztít és rendet teremt. 

Remekül passzol mindehhez a retrográd Plútó és a Jupiter kapcsolódása az Újholdhoz. Hiszen gyönyörűen mutatják, hogy a megélt félelmeink (Jupiter a Skorpióban) legyőzése (Plútó), és mindaz, amin az tavaly év vége óta keresztül mentünk, tanulságaival mély bölcsességet ajándékozott nekünk. Végre újra képesek vagyunk birtokba venni saját életenergiánkat (szintén Plútó analógia), hogy én-ünk legjobb „verzióját“ létrehozhassuk, illetve a születésünkkor belénk oltott erőt helyesen tudjuk felhasználni: itt és most!! 

A Merkúr, mint uralmi helyzetben lévő bolygó pedig a gondolkodásunkra hívja fel a figyelmet. És habár a Levegő elem hiányzik a konstellációból (mert már a Vénusz is átlépett a Skorpióba), sőt, Tűz sem áll rendelkezésre, a Merkúrral mégis gondolati síkon kell először megtörténnie a tisztulásnak, változásnak. Ha ezzel készen vagyunk, akkor tudjuk teremtményeinket életre hívni a Földön is. Amennyiben szükséges, detoxikáljuk még magunkat testileg és érzelmileg is a hétvégén – hiszen erre is kiválóan alkalmas a Szűz minőség. 

A Neptunusz szemben állása az Újholddal ugyan csábíthat minket a valóság elől való elmenekülésre, de ezt a szabadulási vágyat érdemes olyan cselekvéssel vagy nem-cselekvéssel helyettesíteni, melynek során igazán magunkra tudjuk fordítani az időt és az energiát (pl. meditálni, relaxálni, kreatív hobbinknak hódolni stb.). Eközben teret és lehetőséget nyerünk, hogy kapcsolódhassunk a felsőbb energiákhoz, így megtanulván újra bízni a Gondviselésben és visszatérni önmagunkhoz (önvalónkhoz)! 

Amelyik házra a Szűznek ezen 17. foka esik születési képletünkben, ott kell most kell most igazán praktikusan, precízen és gyógyító jelleggel fellépnünk. Azaz amit lehet le kell egyszerűsíteni, ami rendezetlen, helyre kell tenni és hatékonyabban kell priorizálni napirendünkben is😉
Íme egy kis puska az életterületekhez: 


Csodálatos Újholdat kívánok Nektek!🌙

Szeretettel💖
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése