2018. augusztus 9., csütörtök

2018. augusztus 11.: Újhold & napfogyatkozás az Oroszlánban - Engedd szabadjára teremtő energiádat!

Szombaton jön az év utolsó fogyatkozással erősített Újholdja. A Nap újabb eltűnésével a Hold s ezzel együtt lelki életünk felerősödése, szélsőségesebbé válása várható. Kizárólag a mi hozzáállásunk és tudatosságunk dönti el, hogy ez a rendkívüli energia feszültségben vagy fantasztikus teremtőerőben mutatkozik meg életünkben😏


Az idei év rekordját éljük azzal, hogy hét égi test is retrográd mozgásban van, melyek közül a meglepetéseket hozó Uránusz kedden váltott irányt, így hatása rendíkvül erős. A két hete hátráló Merkúr is főszereplő lesz a hétvégén, mivel együttállásba kerül az Újholddal.
A kommunikációs zavarok és a váratlan történések csupán figyelem felkeltőek; az Univerzum megmutatja nekünk ezekben a szituácókban, hogy hol vannak a feltárásra, megértésre váró gócpontjaink.
A sok retrográd planéta lehetőséget kínálnak nekünk arra, hogy sokkal tudatosabban szemlélődjünk most, mint máskor. És az Újhold energiáival új (gondolati) magokat ültethetünk el, melyek segítenek minket a változtatásban, javulásban, fejlődésben és így tovább.
Talán olyan helyről érkeznek majd hozzánk válaszok, ahonnan legkevésbé várnánk! És ezzel semmi más teendőnk sem lesz, minthogy megadjuk magunkat ennek az ismeretlennek és megérzéseinkre hallgatva folytassuk földi pályafutásunkat.

Tulajdonképpen az elmúlt kb. 2 évünk karmikus történéseinek lezárása következik az Oroszlán-Vízöntő tengelyen ezzel az utolsó fogyatkozással. Mindkét jegy a kapcsolatokról és azon belül is egyéniségünkről szól. Mivel a Holdcsomó is közel kerül az Újholdhoz, mint egy spirituális iránytű mutatni fogja nekünk az utat. Azonban ezúttal a retrográd mozgások miatt is a múltunkra is épp ugyanolyan hangsúly fog kerülni, mint a jövőnkre. Ugyanis legutóbb 2000-ben, előtte pedig 1982-ben volt ugyanezen a tengelyen a fogyatkozás. Vagyis a 18(-36) évvel ezelőtti történések -szinte a semmiből- újra előtörhetnek, mintegy emlékeztetve minket arra, hogy ezt az ügyet végre jobban meg kell vizsgálnunk azért, hogy az elnyomás helyett elfogadhassuk végre. Az elfogadással pedig részünkké válik, ami egyértelműen lelki megkönnyebbülést hoz számunkra, hiszen az eddig  elfojtásokra szánt energia felszabadulhat és "át tudjuk csoportosítani" olyan élethelyzetekre, ahol nagyobb szükségünk van rá.

Ahová az Oroszlán♌ jegy 18. foka esik a születési képletünkben, azon az életterületünkön vissza kell vonulnunk a világtól, befelé kell indulnunk, és eddigi tapasztalatainkat integrálva olyan formán kell kifejezni magunkat, hogy semmiféle külső vélemény se befolyásolhassa a saját belső forrásunkkal való kapcsolatunkat. Bárki az egkig magasztal vagy netalán lehúz bennünket, mindkét véglet csak az Egónkat tudja elérni. A Lélek, a szívünkből jövő energia sohasem manipulálható!! Mindannyian születésünktől fogva hoztunk valamit magunkkal, ami csakis a mi sajátosságunk, egyediségünket tükrözi vissza és ezzel egy részt képvisel a nagy-nagy, mindenkit magában foglaló egészben.

Vegyünk például egy feltalálót. Ha csak azért akarna feltalálni valamit, hogy hírnevet szerezzen magának és önző módon meggazdagodjon, nem lenne képes a csakis benne rejlő kreativitására koncentrálni. Mert folyamatosan azzal lenne elfoglalva, hogy sikerrel jár-e, illetve amíg ez nem történik meg, azzal, hogy mikor fogja már végre elérni a célját?! És ez a belső sürgetés (türelmetlenség - ugye, ez régi ismerős mindannyiunk számára?😵) lehetetlenné teszi számára azt a fajta teremtő munkát, amivel ténylegesen létrehozza a találmányát (amivel ráadásul adott esetben emberi életeket is meg tudna menteni). Tehát fontos tanulság, hogy nem szabad feláldozni alkotóerőnket az egós sóvárgások oltárán!
Ezért is mondhatjuk, hogy amíg görcsösen vágyunk valamire (egó), addig nem arra koncentrálunk, hogy valódi teremtő erőinket (lélek) működésbe hozzuk, vagyis nem is fogjuk tudni életre hívni szívbéli kívánságainkat....

Remélem, minél többünknek sikerül visszatalálni a napokban a Forráshoz: a szív energiájához!💖

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Utóirat: Amennyiben tetszett ez az írás, hálásan köszönöm a megosztásokat és az oldal szélén lévő reklámokra való kattintásotokat!🙏

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése