2015. március 15., vasárnap

2015. március 5. Telihold - Tavaszi rendteremtő-nap

Rend a lelke mindennek.” -szól a mondás. Különösen igaz ez az első tavaszi Telihold alkalmával, mely egy napra esik az év első tízmilliószoros Teremtőnapjával.

A Telihold a Hold legérettebb, legtökéletesebb formája, mely azt jelzi, hogy elérkezett a bőség, a termékenység, az elengedés és a megvilágosodás ideje. A holdimpulzusok ekkor sokkal erősebbek, mint Újhold idején, mivel áramlásuk akadálytalan a Nap és a Föld között.

Kép forrása: www.teunneped.hu

A március 5.- i Telihold alkalmával a Nap az érzelmes Halakban, míg a Hold a vele szemben lévő racionális Szűzben áll. Ezúttal munka várható a javából, méghozzá a lelki nagytakarítás és átalakulás időszaka ez. A Hold előhozza a múltból azokat a dolgokat, melyeket már el kellene engednünk. A Szűz minőségével pedig analizálhatjuk, megérthetjük a problémák mögött rejlő lelki okokat.

Most itt a lehetőség helyre tenni őket, begyógyítani sebeinket. És mindehhez a szemben álló Halak energia hajtóerőt kölcsönöz, hogy képesek legyünk meghozni a szükséges áldozatokat, hogy végleg lezárjuk a kört és valami újba foghassunk. Rá fogunk ébredni, mi áll annak útjában, hogy szabadok lehessünk, és hogy hogyan tudjuk legyőzni ezeket az akadályokat. A szervező Szűz Telihold még csak előkészíti, és a március 20.- i Kos Újhold el is hozza majd az igazán erős indító lendületet új terveinkhez.

Engedjünk el ma minden felesleges aggodalmat a lelkünkből, különösen egészséggel, munkával, pénzzel és szerelemmel kapcsolatosan. Azért is fontosak a mai napon a pozitív gondolatok, mert tízmilliószoros Teremtőnap is van egyben. Amilyen kérést ma akár hangosan, akár csak gondolatban kiküldünk az Univerzumba -legyen az pozitív vagy negatív töltetű-, az azonnal teljesül!

A pozitív gondolatok legyenek ma Veletek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése