2015. április 23., csütörtök

2015. április 18.- Teremts harmóniát az Újhold segítségével!

2015. április 18-án ismét elérkezünk az Újholdhoz, mely százszoros erővel hat az emberek testi és lelki állapotára. Minden hónapban ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy új dolgokba fogjunk és megfogalmazzuk kívánságainkat. Az Újhold halovány, lassan erősödő fénye olyan csendet és békességet biztosít, melyre gondolatainknak, mint az apró elvetett magvaknak szüksége van a fejlődéshez, mielőtt előbújnának a világba. A mostani Kos Újhold alkalmával akár nagyobb horderejű terveinket is útjára indíthatjuk – vagy legalábbis írjuk fel őket egy listára- , mert azok hat hónapon belül teljesülhetnek, mikorra az Újhold visszaér a Kos jegybe.

Kép forrása: libraseekingbalance.com

Mivel ezúttal a mágikus Neptun is aktív lesz az Újhold időszakában, még fogékonyabbak leszünk a láthatatlan energiákra. Így sokkal jobban érezhetővé válik, hogy mely vágyak szunnyadnak bennünk. Mindezeket a Kos Újhold tüzes lendületének segítségével képesek leszünk megvalósítani.

A karma jelölő szembe kerül a Holddal, ami szintén erősen befolyásolja belső motivációinkat. A kiegyenlítődés, a harmónia és az igazságosság lesznek a kulcsszavak. Elérkezik a nagy kitörési lehetőség, hogy hátrahagyjuk azokat a helyzeteket, melyben eddig börtönként éltünk és sikeresen túllendüljünk kríziseinken.

Kemény küzdelmeink után most be kell látnunk, hogy csak a két ellentétes álláspont kiegyensúlyozásával juthatunk el a megoldáshoz. A korlátlan szabadság és a fojtogató korlátok között kell megtalálni azt az utat, melyen járnunk kell. Tehát a jövőben a szélsőséges választások helyett a mérlegelvet kellene követnünk, és a „vagy- vagy” helyett inkább az „is- is” kínálta lehetőségekkel éljünk majd.

Kép forrása: wattpad.com

A Plútó és az Uránusz közötti diszharmónia egy ideje folyamatosan feszegeti határainkat, legtöbb esetben párkapcsolati téren is. Azonban most a Kosnak köszönhetően elegendő energiát gyűjthetünk ahhoz, hogy védettséget alakítsunk ki a nyomasztó hatások ellen. A Vénusz és a Szaturnusz közötti ellentét pedig felhívja figyelmünket arra, hogy nem mindig könnyű egy igazságos értékrendszert kialakítani. Egy olyat, ami minden szempontot figyelembe vesz és nem ítél csak az érme egyik oldalának ismeretében. Most lehetőséget kapunk, hogy megvizsgáljuk értékrendszerünket és pozitív irányba változtassunk önértékelésünkön is.

Saját véleményünk átformálásával természetesen kapcsolataink is új megvilágításba kerülnek. A legfontosabb kérdés, hogy mi az, ami mindkét félnek jó? A megoldás a felek közös kockázatvállalásában rejlik, ami örömet és frissességet hozhat mindennapjainkba.

Az egyedülállók most könnyebben találhatnak párt, mert mindannyian gyorsabban kerülünk bizalmas viszonyba a körülöttünk lévő emberekkel. Azonban legyünk résen, mert fokozottan hajlamosak lehetünk a kivetítésre. Olyan pozitív vagy negatív tulajdonságokkal is felruházhatjuk a másikat, melyekkel valójában nem is rendelkezik.

A harcias Mars és az optimista Jupiter hatása miatt pedig figyeljünk oda, hogy ne döntsünk túl elhamarkodottan, a szerződésekben az apróbetűs részeket jól olvassuk át, és a szabályokat semmiképp se hágjuk át, akármennyivel gyorsabbnak is tűnjék ez az opció.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése