2016. május 5., csütörtök

2016. május 6.: Újhold a Bikában - Az érzékek Szuperholdja

A májusi Újhold teljes mértékig lágy, harmonikus (vénuszi) energiákat fog képviselni, ami az előző két akítv, feszült (marsi) holdeseményhez képest felszabadító hatású lehet. A Föld elem fokozott jelenlétének és a retrográd mozgású bolygóknak köszönhetően minden lelassul és sok minden átértékelődik bennünk. Ezt pedig előnyükre fordíthatjuk, ha élünk az Újhold fizikai és lelki új kezdeteket támogató hatásával.


Lelki szempontból egy igen fontos Újhold elébe nézünk, mivel a hátráló mozgásban lévő bolygók egy igazán intenzív hatást hoznak, hogy múltbéli tévedéseinket kijavíthassuk. Nem feltétlenül könnyű végiggondolnunk, hol és miért hibáztunk, de ha ezt meg tudjuk tenni, akkor lehetőséget kapunk személyiségünk fejlődésére és szellemi, akár szakmai terjeszkedésre is.
A Bika jegyének köszönhetően érzékszerveink fokozottan működnek, sőt megérzéseink is felerősödhetnek. Bízzunk most bátran intuíciónkban!
A fő kérdés ennél a Föld jegynél, hogy tudunk-e alkalmazkodni a lelassuláshoz, hogy át tudjuk-e átalakítani gondolkodásunkat úgy, hogy megtaláljuk azt a stabilitást, biztonságot, amit már régóta keresünk. Ez fizikai síkon testünk karbantartását jelenti, például megfelelő táplálkozással, testmozgással, masszázzsal stb., illetve anyagi helyzetünk újrastrukturálását, a pénzhez való viszonyunk átértékelését.
A joviális Jupiter is kiemelten hangsúlyos ezen Újhold idején, ugyanis hétfőn irányt vált. Ezáltal különleges, mondhatni előre elrendelt események bekövetkezése várható, melyeket nem érdemes pozitív vagy negatív jelzővel ellátnunk, hanem sokkal inkább olyanoknak tekintenünk, melyek azért történnek életünkben, hogy továbblendítsenek bennünket egy -akár teljesen- új irányba.
Ha nagyon bizonytalanná válunk, most igazi gyógyír lesz kimenni a szabadba, gyönyörködni a természetben: mezítláb sétálni a zöldellő erdőben, megérinteni, átölelni egy öreg fát, hallgatni a madarak csicsergését, élvezni az üde virágok illatát, megízlelni a friss szamóca ízét. Otthon pedig kertészkedni egy kicsit, vagy spirituális értelemben földelni magunkat, legfőképp meditációval.

Legyetek jelen a pillanatban & élvezzétek az Újhold áldásos hatását!
Sebestyén Ági


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése