2016. szeptember 30., péntek

2016. október 1.: Újhold a Mérlegben - Kiegyenlítődés & megértés
Hajnalban jön a Mérleg♎ Újhold, mely fellélegzést jelent az eddigi nyomás alól, ráadásul szellemi és érzelmi emelkedést is magával hoz.
Fő kérdése: „Mi a világgal, másokkal való kapcsolatunk valódi célja?“👫

- Hogy elüssük az időt?
- Hogy ne érezzük magunkat magányosnak? 
- Hogy népszerűbbnek vagy szeretni valónak gondolhassuk magunkat?

- Nem.

Az októberi első Újhold felnyitja a szemünket ezzel kapcsolatban. Minden energiáját bevetve felkínálja a lehetőséget, hogy magunk mögött hagyjuk a berögzült negtaív mintákat, a múltat és az önámítást. És így felismerjük, hogy el kell kísérjük egymást (egy darabon vagy akár végig) A NAGY CÉLUNK felé, amiért a Földre érkeztünk. De ebben a túlzott ragaszkodás, az egyoldalúság, a görcsösség, a kivetítések igencsak ártalmasak: mindkét fél számára... 

Tehát a következő napok magukban rejtik a tanulás lehetőségét a kapcsolatokról (kapcsolódásról), és ami még fontosabb: általuk valójában saját magunkról!
Mivel közelebb kerülünk most önvalónkhoz, a partnert is lágyabbnak, megközelíthetőbbnek érezzük majd. Konfliktusok megoldására, az egyensúly megtalálására kiváló időszak lesz ez a hétvége. Illetve a „nagy találkozások“ pillanatai is ezek, mert korábbi ismeretségeinkben vagy jelenlegi párkapcsolatunkban megtalálhatjuk a lelki társunkat. Párkeresők jó eséllyel találkozhatnak most valakivel, akire vágytak, vagy olyan segítő személlyel/ személyekkel, akik segítenek a múltat maguk mögött hagyni, s egy teljesen új fejezetet nyitni ezen a téren.

Legyen szép & kiegyensúlyozott hétvégétek! :)
Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése