2018. március 30., péntek

2018. március 31.: Telihold a Mérlegben - Lelassulás, megértés és együttérzés

Szombaton Kék Holdunk lesz, mivel a hónap második Teliholdja következik. A Vénusz Évének első holdeseménye szintén a Vénusz bolygóhoz köthető, mivel egyik uralt jegyében: a Mérlegben jön létre. Így hát a kapcsolatok kerülnek középpontba, melyek ezúttal túlmutatnak a férfi-női illetve emberek közötti kötelékeken. Sokkal inkább az önmagunkkal valamint az Univerzummal való összeköttetésünk harmonizálására fognak koncentrálódni az energiák. 


A Telihold mindig felszínre hozza, tudatosítja bennünk az addig elrejtett, elnyomott dolgokat és segít lezárni, vagyis átalakítani és egyben új szintre emelni a már beéretteket. 
A Mérlegben álló Hold rendkívül érzékeny a külvilágtól kapott ingerekre, ezért megpróbálja mindannyiunkban kiegyensúlyozni a vele szemben álló Nap és Merkúr érzelemmentes célorientáltságát... Ezen kívül a harcias Mars és a szigorú Szaturnusz is megzavarhatják lelki békénket: méghozzá oly módon, hogy kritikát vagy fajsúlyos szavakat kaphatunk „felettünk álló“ ill. számunkra tekintéllyel rendelkező emberektől. Az ezekre a kihívásokra adott reakciónkat szeretné finomítani a Hold, és legbelül egyenrangúvá tenni a Mars-féle önérvényesítésünket és a Szaturnusz-féle felelősségvállalásunkat. 
Ebben tényleg a Mérleg tud minket hatékonyan segíteni, hogy bár tapintatosan, de a következményeket felvállalva ki merjük állni magunkért, meg merjük mondani véleményünket és diplomatikusan tudjuk képviselni saját akaratunkat - bármely vitás helyzetben. 
Kiegészítésképpen pedig elméleti síkról a Neptunusz is támogat bennünket azzal, hogy a mindennapokat feledtető események, mint például zenélés, zenehallgatás, festés, fényképezés, filmezés, fantáziálásunk, álmaink vagy spirituális tevékenységeink során közelebb kerüljünk felsőbb énünkhöz és az általa közvetített üzenetekhez. Hogy bizony nem a többieken keresztül, hanem az ő hozzájárulásukkal fogunk tudni eljutni céljaink megvalósításához. Még akkor is, ha olykor kemény (de építő!!) bírálatot kapunk, vagy épp erélyesen kell megszabnunk személyes határainkat, hogy "eddig és nem tovább" közelíthet meg minket a környezetünk.
A Telihold konstelláció tisztán megmutatja, hogy kényelmesebb volna a múltban (jelenben) ragadni, viszont a fejlődéshez most a Mars-Szaturnusz együttállás kínálta távlati célkitűzések és a komoly, erőbevetést igénylő lehetőségek felé kell mennünk. A választás a mi kezünkben van! 

Harmóniával áthatott Telihold napokat és kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!🐰 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése