2018. április 17., kedd

Chiron a Kosban (2018-2027): Ki vagyok én?

Az Univerzum újabb ízelítőt küld nekünk a 2019-es energiákból, ugyanis április 17-én a Chiron egy körülbelül 7 éves időszak után elhagyja a Halak jegyet és a dinamikus Kosba lép. Az átlépés csak egyelőre csak időleges, mert az ősszel mégis visszakapjuk tőle egy utolsó felülvizsgálatra a Halak energiáit. Tehát a következő 10 hétben érdemes fokozottan megfigyelni gondolatainkat, érzéseinket és a kívül-belül létrejövő változásokat, mert hosszú távon rendkívül hasznos információkat nyerhetünk majd az összefüggésekből. 

Kép forrása: heatherbruce.com

Visszatekintve 2010 óta egyre többen nyitottak a spiritualitás felé, mivel a Halakban járó aszteroida legfőképpen az érzelmeinkre hatott. Ez leggyakrabban elveszettséghez, a világból (az egységből) való kiszakadás érzéséhez vezetett, ezzel szinte egy begyógyíthatatlan, megmagyarázhatatlan kínt előidézve mindannyiunkban, valahol ott mélyen legbelül. Ezzel szöges ellentétben viszont a Kosban töltött periódus arról fog szólni, hogy visszaszerezzük földi „létjogosultságunkat“, saját identitástudatunkat és öntudatosan, aktívan irányítani tudjunk testünk-lelkünk gyógyító folyamatait. Ez egy majd' 50 évig vissza nem térő lehetőség, ezért érdemes ezzel a témával alaposan megismerkednünk. 

Ezt a jegyváltást kétségtelenül mindannyian megérezzük. Egyrészt, mivel még a kihívást hozó Kos Újhold befolyása idején történik az átlépés. Másrészt pedig azért, mert maga a Chiron az asztrológiában a legmélyebb lelki sérülésünket szimbolizálja, melynek begyógyítása során olyan transzformáción megy keresztül a lélek, mely fejlődésünk egyik legfontosabb alapját szolgáltatja. Ezért nevezhetjük a Chiront inkarnációnk kulcsának is. 
Életünkre tett hatásának mértéke mindig attól függ, hogy mennyire állunk ellen az általa újra felnyitott, erősen sajgó érzelmi seb kezelésének (merünk-e szembesülni ekkora fájdalommal?), illetve hogy hajlandóságot mutatunk-e arra, hogy befogadjuk az általa kínált energiát a végleges pszichikai gyógyulásunkhoz. Tehát a tudatosságunk a kulcs a Chiron témájában (is). 


Az előttünk álló 9 évre kaphatunk fontos iránymutatást, ha a születési képletünkben megnézzük, melyik házra (= életterületekre) esik a Chiron. Aki nem tudja megállapítani, bátran írjon nekem, - mint mindig, ezúttal is - szívesen segítek. 
Amennyiben a Kos jegy a születési képletben az ...

... 1. házban van vagy Kos az Aszcendensed:
Feladatod egyértelműen a saját személyiséged (újra)felfedezése lesz. Visszaköszönhetnek bizonyos gyermekkori megszorítások, melyek miatt különösen 2019-től kezdve az átlagnál visszahúzódóbb lehetsz, vagy erősebben kell küzdened, hogy észrevegyenek. Meg kell találnod létezésed csakis neked szóló értelmét! Egy Hozzád igazán illő munka vagy hobbi, mellyel másoknak is segítesz, tudna Téged a legjobban támogatni a Chiron-féle energiák pozitív felhasználásában, megnyilatkozásában.

... 2. házban van: 
Feladatod az önértékelésed helyreállítása lesz. Gyermekkori kötődési problémák (kitaszítottság vagy túlzott ragaszkodás) hatásai köszönhetnek vissza, melyek kihatnak jelenlegi makacsságod, magabiztosságod és határozottságod kialakításában. Ha sikerül a múltbéli sérelmeket tudatossá tenned és feldolgoznod, egy remek tanácsadó válhat belőled - legfőképpen önbizalom és önértékelési kérdések esetén.

... 3. házban van: 
Feladatod a kommunikációs módszereid javítása vagy kommunikációs problémáid kezelése lesz. Gyermekkorodban a szüleid vagy a testvére(i)d részéről talán nem szándékos, de erős illetve folyamatos kritika ért Téged, ami kiújulhat, ráadásul a jelenedben és a következő években blokkolhatja a kristálytiszta önkifejezésedet. A kialakult önbizalomhiányodat úgy tudod leghatékonyabban leküzdeni, ha megtanulod elfogadni a hibákat, amiket vétesz, és egy kicsit lelassítasz (nem kapkodsz!), több időt hagysz magadnak elgondolkozni a helyes kommunikációs csatorna és mód megtalálására.

... 4. házban van: 
Feladatod saját egyediséged és különlegességed megtalálása lesz. Talán túl bizonytalan volt a gyermekkorod, ami kialakíthatja most Benned az elhagyatottság és a fekete bárányság érzését. Egyre növekvő önbizalomhiányodból eredően akár teljesen értelmetlennek, feleslegesnek is érzheted az "élet nevű küzdelmet". Ne hagyd magad lehúzni a negatív gondolataid által, mert még ha nem is azt tapasztalod, de nélküled nagyon sokan, többek között a családod is elsüllyedhetett volna. Engedd végre szabadon azt, aki valójában vagy, és ezúttal engedd már meg magadnak, hogy az Egó is elő-előbújjon Belőled.

... 5. házban van: 
Feladatod a fantáziád, alkotóenergiád felszabadítása lesz. Gyermekként túl korán kellett komolyan venned az életet, mert elvárták Tőled... Most visszaköszönhet, hogy bénítólag, sőt megsemmisítőleg hat Rád, ha lebeszélnek olyan dolgokról, melyekről Te viszont pontosan tudod, hogy képes lennél rájuk. Ki kell jelölnöd a határokat a többiek számára. Ezáltal tudsz egy egészséges Egót teremteni, mely minden nap segít Neked túlélni. Engedd szabadjára kreativitásod: egyszerűen alkoss!!

... 6. házban van: 
Feladatod a Benned lévő gyógyító képesség maximalizálása. Gyermekkori balesetek vagy egészségügyi problémák lenyomatai miatt megrögzötté válhatsz az egészségeddel  vagy napirendeddel kapcsolatban. A test & a szellem egységére együttesen kell odafigyelned, s az elkövetkezendő évek során egészen addig eljutnod, hogy felismered, mit rontottál el és hogyan lehetne végre továbblépni. Ha sikerül magadat meggyógyítanod, mások egészségének helyreállításában is óriási sikereket érhetsz el.

... 7. házban van: 
Feladatod az önmagaddal való őszinte találkozás lesz. Kapcsolataidban létrejövő problémáid mind az elutasítás kérdésére vezethetőek vissza. Ugyanis tudat alatt újra aktivizálódik a gyermekkorban átélt elzártsági konfliktus vagy a szüleid rossz párkapcsolatának érzelmi lenyomata. A sorozatos párkapcsolati csalódások vagy ezek emlékeinek feltárása folyamán rá kell ébredned, hogy a partnerrel való túlzott összeolvadás valójában  identitásvesztést okozott Nálad. Találj vissza önmagadhoz😊

... 8. házban van: 
Feladatod az elkövetkezendő években a tehetséged kibontakoztatása lesz. Mindannyian hozunk magunkkal különböző erősségeket, melyeket ha (ideális esetben ideje korán) felismerünk, akkor rendkívül jól tudunk kamatoztatni. A 2019-es évtől kezdve nem lesznek többé kétségeid, hogy pszichikus képeségek birtokában vagy, és bizony ezek fejlesztésére lenne most érdemes koncentrálnod. Ha hajlandó vagy ebbe időt, energiát, anyagiakat fektetni ("veszteség"), azt később - ha nem is a befektetéssel azonos formában, de - mindig visszakapod ("nyereség"). Tehát az adok-kapok hosszú távon keletkező egyensúlyát kell most a Chiron által megértened.

... 9. házban van: 
Feladatod korábbi önmagad és hitvallásod felülmúlása lesz. A konkrét vagy átvitt tanítás-tanulás nagyon fontossá válik mostanság az életedben. A krízist az okozza, hogy a különböző nézetek, szélsőségek közötti egyensúlyt kellene megteremtened. A Chiron-féle feltárás és gyógyítás "keretében" óriási fizikai illetve szellemi utazásokra vállalkozhatsz, melyek szinte teljes világnézetedet (át) fogják alakítani.

... 10. házban van: 
Feladatod önmagad feltételek nélküli elfogadása lesz. Egy gyermekkori sértés vagy elutasítás sérelmei újra felszínre törhetnek Benned, ami miatt személyes & egyéni értékedet vágysz majd az elkövetkezendő években bizonyítani. Akár megszállottá is tehet, hogy elérj valami igazán tiszteletreméltót ebben az időszakban az életben.  Mindenképpen a jövődre kell koncentrálnod a Chiron hatására – azonban az irányt és a mértéket illetően ehhez a Bakban járó Plútó és Szaturnusz is adhat egy kis orientációt.

... 11. házban van: 
Feladatod megtapasztalni és felhasználni saját erődet valamely közösség érdekében még akkor is, ha ez számodra nem a legkellemesebb feladat. Ez gyermekkorodból eredhet illetve abból a tapasztalatból, hogy valaha valahol kiközösítettnek érezted magad. A Chiron a sebed feltépésével arra próbál ráébreszteni, hogy a belőled áradó idealizmus tömegeket tud megmozgatni, amint felül tudsz emelkedni azon, hogy mindig lesznek olyan emberek, akik nem értenek Veled egyet vagy éppen csak kritizálni akarnak... Koncentrálj azokra, akik támogatnak, hisznek Benned és vezesd őket a közös célotok felé!

... 12. házban van: 
Feladatod szellemi és lelki energiáid tisztítása, növelése lesz. A Chiron jegyváltásával erőt vehet Rajtad valamilyen feszültség, megmagyarázhatatlan idegesség. Mivel pszichikus illetve gyógyítói képességek birtokában vagy, ez fogékonnyá tesz Téged más emberek energiáira. S a negatív érzések összegyűjtése bizony időről-időre sérülékennyé tehet. Ne vonulj el a világtól, ne fordíts hátat embertársaidnak, hanem inkább tanuld meg megtisztítani saját energiádat, és kezdd el még ma mások javára használni az adottságaidat! Mert ez Téged is minden szinten egyre érettebbé tesz majd.

Ha pedig születési képletünkben még bolygó is található a Kosban, akkor biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan közelebbről is találkozni fogunk a Chiron-féle gyógyító energiával. A különböző bolygók által előhívott témákról egy külön bejegyzésben olvashattok majd május hónap folyamán😉

Tehát mindenképpen érdemes most tudatosan befelé indulni, - erről az április 18-án kezdődő Szaturnusz retrográd és az április 22-én kezdődő Plútó retrográd is gondoskodni fog! - és lelkiekben felkészülni, hogy életünk mely területén lesznek aktívak öngyógyító folyamataink, melyek segítenek, hogy végre le tudjuk tenni az akár évtizedel (életek!!) óta cipelt terheket

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Utóirat: Egyre többen kérdezitek, hogy mivel lehetne viszonozni az írásaim nyújtotta segítséget. Hálásan köszönöm, hogy egyáltalán megfogalmazódott Bennetek a viszonzás😊😊 A blog fenntartása időt, energiát igényel. Úgy tudtok támogatni, ha a blog oldalán megjelenő hirdetésekre rákattintotok. Ez Nektek ingyen van😉, a multiknak viszont van miből adni, én pedig kapok egy minimális támogatást a blog hosszú távú fenntartásához. Ígérem, ha a reklámokból befolyt összeg a jövőben egyszer meghaladja a havi tízezer forintot, felajánlom az összeget a Rászorulóknak!!! Köszönöm Nektek a jelenléteteket a blogomon, a kedves visszajelzéseket, az együttműködéseteket és a kattintásokat is!💖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése