2018. április 18., szerda

Szaturnusz retrográd 2018: "Stabilitás gyere haza!"

A mai napon megkezdődik az idei Szaturnusz retrográd időszak, mely szeptember 6-ig fog tartani. Az égi Tanítómesterünk hátráló mozgása viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy a mi dolgainkban is leállásnak vagy visszafejlődésnek kell történnie. A bolygó irányváltásának egyetlen célja, hogy lassítson az eddigi tempónkon: még pedig annak érdekében, hogy legyen időnk észre venni valamit, újra átgondolni a tapasztalatainkat, melyek felett rendszerű menetben könnyen elsiklana a figyelmünk.


A Merkúr retrográd(ok)hoz képest a Szaturnusz hátrálása nem kívülről hozza a zavarodottságot, hanem belül kezd el megmozgatni valamit:
- Miért nem tudok még mindig továbblépni ezen a területen? 
- Mi blokkolja bennem a megoldáshoz szükséges energia felszabadítását?
- Mitől félek? 
Talán a frusztrációink feloldása nem annyira fájdalmas, mint a Chiron tegnapi jegyváltásával felébresztett lelki sérülések feltárása, mely folyamat egyértelműen egy belső küzdelemről szól. Azonban a két témakör összefügg egymással, mert a Chiron asztrológiai értelemben a Szaturnusz és az Uránusz közötti kapocs. Így a szaturnuszi feladatunk megoldása bizony nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a chironi küldetésünk is sikerekkel indulhasson el.

Mivel a Szaturnusz az idő és a karma őre is, az ezekkel kapcsolatos témákra egészen őszig dupla adag figyelem fog hárulni az életünkben. Az idei Szaturnusz retrográd abban fog különbözni az eddigiektől, hogy sokkal inkább parancsnak fogjuk érezni, mint egy jó lehetőségnek... A tavalyi nyilasbeli retrográd időszak több szabadságot, mozgásteret biztosított - legfőképp intellektuális téren.
De a rendszerető Bak most ambícióinkat, hosszú távú céljainkat vizsgálja meg, hiszen biztosítani szeretné a materiális világbeli boldogulásunkat: pénz, karrier, hírnév és stabilitás formájában. Ez azért nem is olyan rossz dolog - bátran valljuk be így egymás között😉 és legyünk nagyon-nagyon hálásak ezért a Szaturnusz tanításainak!!🙏🙏🙏

Gondoljuk alaposan végig, milyen új felelősség, elfoglaltság, terv(ezés) került az életünkbe (újra) az elmúlt egy hónapban. Ez a tevékenység annyira fontos fejlődésünk szempontjából, hogy a következő 4 hónapban az Univerzum segít nekünk sokkal jobban rákoncentrálni. És az ezzel kapcsolatos szituációkban valószínűleg gyakran adunk - félelmeinkből eredő - hibás válaszreakciót. Nincs mese, a felmerülő kérdéseket, problémákat rendbe kell tennünk. Fel kell venni a kesztyűt és megküzdeni önmagukban ezért az ügyért, vagy el kell engednünk végleg.
Mindenképp stabilizálnunk kell önmagunkat és egyszerűsíteni, átszervezni, amit lehet - ugyanis ezáltal alakul ki a Szaturnusz által megkívánt "rend". Minden helyesbítés, amit sikerül elültetnünk magunkban és a világban, majd szeptembertől tud igazán érvénybe lépni és hozhat külső eredményeket is🍀

Felismerésekkel teli & nagyon sikeres rendbetételt kívánok Nektek!✨

Szeretettel:
Sebestyén Ági 

Utóirat: Egyre többen kérdezitek, hogy mivel lehetne viszonozni az írásaim nyújtotta segítséget. Hálásan köszönöm, hogy egyáltalán megfogalmazódott Bennetek a viszonzás lehetősége😊😊 A blog fenntartása időt igényel, ami a mai világban sajnos egyenlő a pénzzel... Úgy tudtok nekem "adományozni", ha a blog oldalán megjelenő hirdetésekre rákattintotok. Ez Nektek ingyen van😉, a pénzéhes multiknak viszont van miből adni, én pedig kapok egy minimális támogatást a blog hosszú távú fenntartásához. Ígérem, ha a reklámokból befolyt összeg a jövőben egyszer meghaladja a havi tízezer forintot, felajánlom az összeget a Rászorulóknak!!! Köszönöm Nektek a jelenléteteket a blogomon, a kedves visszajelzéseket, az együttműködéseteket és a kattintásokat is!💖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése