2018. október 22., hétfő

2018. október 24.: Teilhold a Bikában - Engedd végre magad szabadon!

Már egy jó ideje nagy erőkkel zajlik kollektív, szellemi átformálásunk, amit sokan igen intenzíven éreznek testükben-lelkükben egyaránt. A szerdai Telihold (is) egy fontos állomása lesz transzformációnknak, mert végre azon határainkat is áttörhetjük, melyek egészen idáig megdönthetetlennek tűntek! 


A Telihold a Bika 1. fokán jön létre az Uránusszal együttállásban. Ez kétségtelenül nyugtalanságot, elkülönülési vágyat és impulzivitást hozhat lelkünkbe. Mindezek automatikusan elszigetelődést váltanak ki, amit a Vénusz a legkevésbé sem szeretne... Jelenleg, a Vénusz Évében (2018), a Vénusz hónapjában (Mérleg havában) és retrográdjában kapcsolati kihívásaink vagy anyagi elégedetlenségünk szinte csillapíthatatlanul éreztetik velünk a harmónia hiányát. A változtatáshoz azonban szükségünk lesz a Telihold elengedést segítő és az Uránusz újító energiájára! Ugyanis a Bika-Skorpió tengely és a konstellációban megjelenő szilárd jegyek túlsúlya a biztonságra törekvést, a ragaszkodást jelképezi, s a mi feladatunk most felismerni, hogy a belső egyensúlyunk hiánya valójában abból adódik, hogy nem jól kezeljük a rendelkezésünkre álló forrásokat (mint pénzt, energiát vagy érzelmi kapcsolatainkat). A begyakorlott, berögzült viselkedésminták követésével legtöbbször csak korlázottuk magunkat, ha nem vizsgáljuk meg időről időre, hogy vajon tényleg arra van-e szükségünk, amire vágyunk?! 

Mert akarhatunk magunknak mondjuk egy jól fizető munkahelyet, de ha éppen kreatvitásunk kiélése a feladat, viszont ez az „álommunka“ lapos és unalmas, akkor egy pillanatig se gondoljuk, hogy az Univerzum nem fog minket továbblépésre késztetni – akár belső feszültség, akár "külső kényszerítő erő" megjelenése révén. 

Tehát ezúttal is hálásak lehetünk minden kapcsolatainkat megbolygató eseményért, rendünket megbontó történésért, utolsó pillanatos változásért, hiszen ezek -a Szaturnusz fényszögének köszönhetően- a merevségünket megtörő döntési, kitörési lehetőségeket kínálják fel nekünk. 
Legyünk spontának, merjünk változtatni eddigi álláspontunkon és megdönteni saját magunk állította korlátainkat

Kívánom, hogy a jövő héten következő erőpróbák, változások segítségével újra harmóniába tudjátok kerülni💖 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése