2018. október 7., vasárnap

2018. október 9.: Újhold a Mérlegben - Kapcsolataink gyógyítása

Habár a harmóniára maximálisan törekvő Mérlegben járunk, mégsem beszélhetünk egy könnyed, habos-babos Újholdról. Ugyanis a jegy uralkodója, a Vénusz éppen a nem megszokott (azaz retrográd) mozgásban van, ráadásul a harc s az erő urai: a Plútó és a Mars is jelentős hatást fejtenek ki a Holdra. Emiatt aztán ha tiszta lapot szeretnénk kezdeni, előbb jó mélyre kell ásnunk a magunkban.... 


A Mérleg 15. fokán kapcsolataink és párkapcsolatunk megújhodásának próbája következik a hét első felében. Mivel a Mars és a Vénusz is kihívást jelentő fényszögbe kerülnek, így a férfi és női energiák összecsapása kívül-belül elkerülhetetlen. A két polaritás között ingadozhatunk: vagy aktívak vagyunk és bármi áron irányítani akarunk, vagy megtanuljuk elfogadni a kialakult helyzetet és bármely nehézség ellenére szeretettel kezelni azt magunkban. A választás a mi kezünkben van, ám itt a Mérleg energia nem túl kedvező, mert beszorulhatunk egy túlzottan vacilláló, döntésképtelen állapotba is. 

Mivel a vizsgált 10 bolygó közül 5 kardinális jegybe (Mérlegbe és Bakba) került, így a tenni akarás és az önérvényesítés érezhetően dolgozni fog bennünk. A szabadságvágy és az irányítási mánia között lavírozhatunk, ám a valódi kérdés az, miért érezzük magunkat kontrollon kívül... Mert képtelenek voltunk egyszerűen elfogadni a helyzetet. A megalkuvás és az őszinte, mély elfogadás teljesen mást hoznak létre bennünk. (Aki nem hiszi, MOST járjon utána!😉)

Szerencsére a Neptunusz fényszögei lágyíthatják mindezen kemény hatásokat és segítségünkre lesznek, hogy mégis csak tudjunk alkalmazkodni a külvilághoz és működtetni tudjuk az univerzális, mindent felülíró szeretet energiát!💖 

Tehát ezúttal az a kérdés, hogy képesek vagyunk-e felülemelkedni, magasabb szintről átni a dolgainkat és tudjuk-e arra terelni az akaraterőnket, hogy magunknak és a másik félnek is megfelelő kompromisszum kössünk. Vagy újra meg újra meg újra az Egó diktálta köröket futjuk - akár ugyanabban, akár más és más családi, baráti, munkatársi, beosztotti illetve partnerkapcsolatainkban, egy életen belül vagy akár több inkarnáción keresztül?! 

Fajsúlyos kérdések ezek, melyeket mindenkinek magának kell körbejárnia és a maga csatáit megvívnia, hogy lelkében kialakíthassa az egyensúlyt. 

Kívánok Nektek hozzá sok erőt!✨ 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése