2018. október 29., hétfő

Őszi kihívásaink 2. - A holdcsomópontok jegyváltása: Elfogadni és hátrahagyni a múltat

Globális szinten már rég tapasztalhatjuk, milyen a felgyorsult, túlkontrollált, pénzközpontú világ. Viszont a felszálló holdcsomópont a befelé forduló, családcentrikus Rák jegyébe vált, így éppen a vele szemben álló túl racionális és extrém módon céltudatos tulajdonságoktól szeretne minket megszabadítani. Tehát 2020. májusáig a kollektív tudatban felerősödő érzések, melyeket át kell éljünk: az együttérzés, az elfogadás, a gondoskodás, kötődés és a hit lesznek💞


November 7-én a holdcsomópont elhagyja az Oroszlán-Vízöntő jegyeket, ahonnan 2017. májusa óta a kockázatvállalásunkat és személyes vágyaink megvalósítását erősítette - még annak ellenére is, ha emiatt "az egész világgal" szembe kellett forduljunk. Viszont saját teremtőerőnk megélése által jelentősen tudtuk erősíteni és persze erősítjük továbbra is pozíciónkat a társadalomban vagy egy olyan közösségben, melynek éppen az elmúlt időszakban váltunk szerves részévé. Így kapcsolataink őszintébbek, szellemi kapcsolódásaink pedig erősebbek lettek azokkal, akikkel közösen elvégzendő feladataink vannak. 

A felszálló holdcsomó Rákba lépésével pedig teljesen újjászülethet - az elmúlt 18 hónapban folyamatosan javított- Énünk. A Rák jegy minőségével most ki kell lépnünk a múltból, a családi karmából (valamely ősünk feladatainak beteljesítéséből) és elindulni VÉGRE a saját utunkon. 
Ehhez viszont szabadon kell engedni az érzéseinket, megérzéseinkre kell hagyatkoznunk, sőt ebben az emocionális „kavalkádban“ hagynunk kell, hogy még önön bizonytalanságunkat is megtapasztalhassuk - mert csak így tudunk lelkileg érlelődni! 
Nagyon fontos, hogy a Rákkal szembeni jegy, a Bak fegyelmezettségét, merevségét elengedjük és őszintén meg tudjuk élni önazonosságunkat a külvilágban (társadalmi rendszerben) is. Az újkori "módi" szerint nem számít, hogy akár saját érzéseink háttérbe szorításával kell elérni az áhított célt... Csak az eredmény: a materiális javak, a rang és a státusz a fontos. Most azonban ennek éppen az ellenkezője lesz a feladat: leépíteni a falakat én és az érzéseim között, az én és a te között; és ebben bizony nem szabad lebecsülni az önkifejezés, a kedvesség, az érintés vagy az intimitás jelentőségét sem.


Tehát a szigorú, eredmény-orientált szociális struktúrának mindenképpen lazulnia kell, és egyesével rá kell ébrednünk, hogyan adjunk hangot a léleknek, egyéniségünknek a jelenlegi kollektívánkban. Az anyagi biztonságról a hangsúly az érzelmi biztonságra fog áthelyeződni. 
A belső gyermekünk felé kell fordulnunk, elfogadnunk magunkat úgy, ahogy vagyunk, és testi-lelki-szellemi táplálásunkra ugyanolyan gondot fordítanunk, mintha saját gyermekünkről volna szó. Egy gyermek sem képes azt a helyzetet vagy személyt a szívébe zárni, aki nem nyitott, őszinte és szeretetteljes az irányában. Ugyanígy a bennünk élő kisgyermekről is vegyük tudomásul, hogy szeretetre vágyik és nem képes bármilyen célkitűzést feltételek nélkül elfogadni, érzelmek nélkül véghez vinni... Engedjük hát meg magunknak, hogy azt helyezzük előtérbe, ami TÉNYLEG fontos az életünkben: a hozzánk közel álló embereket, családtagjainkat, szüleinket, gyermekeinket, párunkat!

Összegezve, a karma jegyváltása az Újhold támogatásával együtt egy gyönyörű gyógyulási folyamatot indít meg életünkben és a nemzet, az emberiség szintjén is. Mindannyiunknál a 2000-2001, az 1981-1983, az 1962-1964, de még az 1944-1945 közötti időszakból is – vagyis akár generációkra visszanyúlóan! - feldolgozatlan emlékeink elkezdenek bennünk újjáéledni. Így egyértelmű, hogy nagyon mélyre kell érzelmileg alászállnunk, ha meg akarjuk érteni a dolgok eredetét és miértjét, hiszen ezáltal találhatunk megoldást és végezhetünk akár nemzedékeket átölelő oldásokat. 

Kívánom, hogy mindannyian találkozzunk ebben az időszakban a feltétel nélküli elfogadással, együttérzéssel és kedves, jóindulatú támogatókkal!💖 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése