2019. január 4., péntek

2019. január 6.: Újhold és napfogyatkozás – Isten hozott az új világ(od)ban!

A vasárnapi napfogyatkozásnak köszönhetően gyorsan egy „új világban“ találhatjuk magunkat. Az Újhold minden hónapban új indulást biztosít életünk egy-egy konkrét területén - a fogyatkozás pedig tovább erősíti ezt a folyamatot. Tehát egy nagy-nagy új kezdet előtt állunk, de ez bizony a leszálló holdcsomó miatt erősen magában foglalja a múltunkat is. Így a tudatosítás és az elengedés után TELJESEN át kell adni magunkat az újnak!💖


Kép forrása: embodiedastrology.com

Mivel az Újhold a Bak jegyében jön létre, így a Bak uralta életterületünket* tudjuk most újjáépíteni. Levegő elemek (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) hiányában az elme nem tud folyamatosan a fülünkbe duruzsolni, hogy összezavarjon minket. S ezzel ideiglenesen nem is tud blokkolni minket a cselekvéstől (a kardinális erők túlsúlya miatt sem). A Bakkal kötelező felismerni feladatunkat és a belső fény útját követni tűzön-vízen, magányosan, extra nehezékekkel vagy bármilyen más akadály ellenére is. 

A Nap, a Hold és holdcsomópont együttese beszorul két „nagyágyú“: a tanító, irányító Szaturnusz és a szívós, manipulatív Plútó közé. Ami tulajdonképpen egyértelmű előközvetítés lesz 2020-ból, amikor megtörténik ezen nagyágyúk világot lehengerlő találkozása. Tehát figyeljük meg, pontosan mi történik velünk a napokban (különösen jan.4-8. között)! Hosszú távon (idei és jövő évünkre is) kiható, letisztult, szinte esszenciává vált energiákkal találkozhatunk önmagunkon belül.
A külvilágban pedig szabályok, törvények, határok, profit és hatékonyság ill. teljesítmény kérdések/ problémák kerülhetnek a középpontba. Ugyanis a Bak képes materiális szinten: pénz, siker vagy státusz formájában is megjeleníteni az energiákat. Megjelenik a hatalom (Szaturnusz) és kontroll (Plútó), amit önfegyelemmé alakítva haladásra használhatunk fel, vagy jelképezhetik mindazt, ami felettünk áll és korlátoz.... Ez attól függ, hogy külső vagy belső középpontunk van...?! Valójában ez egy óriási figyelemfelhívás, hogy megedzhessük belső erőnket és magasabbra emelkedjünk.
Társadalmi szinten is megújulás következik, melyben minden egyes személynek (személyesen mi magunknak is) szerepet kell vállalnia. A Vízöntő korában az egyén felelős a közösségért és nem fordítva! Meg kell vizsgálni vágyainkat és elképzeléseinket, hogy közülük melyeket tudjunk a realitás talaján is elültetni és kivirágoztatni. 

A céltudatos Bak♑ mellett az úttörő Kos♈ minőség is extrém erős. Az aktív Mars hazai terepen, a Kos első fokairól borzolja a kedélyeket, nem mellesleg együttállásban a Chironnal.
A  Kos utolsó fokain pedig az Uránusz fordulása (retrográd időszak vége) egy igazi végső csapást mér ránk, hogy milyen irányba kell haladnunk – az egész emberiség szintjén is - az elkövetkezendő 77 (!!) évben. Az Uránusz függetlenedésünket támogató hatásának abban kell(ene) megnyilvánulnia, hogy minden erőnket arra koncentráljuk, hogy a régről hozott, karmikus illetve ÖRÖKÖLT TERHEK ledolgozásával végre szabad életet élhessünk – egy felszabadult közösségben. 

Ezzel az írásommal kívánok Mindenkinek tudatos, sikeres 2019-et!🎆 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági

*Aki nem tudja megállapítani, hogy a Bak jegy melyik életterületét érinti, jelentkezzen nálam január folyamán  a(z óra és percre) pontos születési adataival (születési hellyel együtt!), Bak életterület tárgyú e-mailben (pozitivkisugarzas@gmail.com-ra) és szívesen segítek😊

2 megjegyzés:

  1. Én 1942 0806-án 13.15-kor születtem, kérem a segítségét! Köszönöm! Molnárné Irén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Irén! Kérem szépen, írja meg nekem az e-mailcímét, ahová válaszolhatok Önnek. Köszönöm! Üdvözlettel: Pozitív kisugárzás/ Ági

      Törlés