2017. március 9., csütörtök

2017. március 12.: Telihold a Szűzben – Gyógyítsd be sebeidet, építsd a lelked!

A Telihold minden hónapban a legjobb alkalmat kínálja nekünk, hogy negatív érzéseinknek, mintáinknak végleg búcsút tudjunk inteni. Azonban a mostani holdtölte nem csak valaminek vagy valakinek az elengedéséről, hanem az épülésről is fog szólni. A vele egy napra eső tízmilliószoros teremtőnap pedig meghatványozza lehetőségeinket, hogy kívánságaink beteljesülhessenek.


A vasárnapi Telihold egy olyan megoldatlan problémát hoz a felszínre, mely már régóta „be van ragadva” életünkbe, mintha uralkodna felettünk és mindenféle gátakba ütköznénk, mikor végre kezünkbe szeretnénk venni az irányítást. Talán úgy próbáljuk saját figyelmünket elterelni, hogy folyamatos keresésben vagyunk, újabb és újabb információkat, kiutakat akarunk találni a megoldhatatlannak tűnő szituációból, de végül mindig az alapkérdéshez jutunk vissza... Mindeközben pedig mintha valójában valami nagyon mélyről ellenállásra kényszerítene bennünket a helyzet előremozdításával kapcsolatban. Sőt, az is előfordulhat, hogy végtelen elbizonytalanodást érzünk, hogy melyik sugallatra hallgassunk: „induljak végre” vagy „maradjak inkább”?

A Halak Nap és a Szűz Hold szembenállásának legfőbb témája mindig fizikai és lelki gyógyulásunkkal kapcsolatos. Ha a testünk valamilyen betegségben szenved, mindig a lélek szintjén kell elsőként feloldani a problémát. Itt és most, március 12-én értelem és érzelem küzd egymással: érzem mit kéne tenni, de akkor miért nem gondolom ezt logikusnak?
Talán nem jó helyen keressük a választ. Kitartással (Mars a Bikában) és kreativitásunk gyakorlati megélésével (Plútó a Bakban) juthatunk el oda, hogy tudatunk kitágul és nem érzelmi, nem értelmi, hanem szellemi szinten fejlődünk.
Ugyancsak ezt támogatja a Jupiter és az Uránusz oppozíciója által betörő megfékezhetetlen szabadság- és békességvágy; illetve a retrográd Vénusz kapcsolatainkat és anyagi forrásainkat is átértékelő mivolta.

Tehát ezzel a Teliholddal egy hidat kell „építsünk” az eszünk és a szívünk között, amin minden félelmünk, kételyünk ellenére (Szaturnusz a Nyilasban) át kell kelnünk. Út közben persze leugorhatnánk innen kétségbeesésünkben, hogy esetleg elnyeljen a mélység........... De aki bátor, inkább felemeli a fejét, így megláthatja az égi magasságokat és fel is tud oda emelkedni! Ha ez megtörténik, a jutalmunk egy igazán mély, univerzális megértés lesz, és általa a várva várt gyógyulás is elérkezik a lelkünkbe.

A napokban rengeteget segíthet az energiamunka (pl. reiki, angyalterápia, asztrológiai meditáció), ráadásul a teremtőnapnak köszönhetően az átlagosnál könnyebben, gyorsabban érhetjük el vele a kívánt célt.

Remélem, a hétvégén mindannyiunk "hídja" megépül és útközben valahol megtaláljuk a saját gyógyírünket a helyzetre! 

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Az online Telihold meditációt itt megnézhetitek.
Az online Teremtő meditációt Tízmilliószoros Napra itt megnézhetitek.
Kellemes kikapcsolódást! 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése