2017. március 26., vasárnap

2017. március 28.: Újhold a Kosban – Túlélni vagy újjászületni?

Biztosan mindannyian megéreztük már valamilyen formában a napok óta tartó igencsak túlfűtött energiák jelenlétét. A Kosban történő együttállások és retrográd Vénusz hatásait elég nehéz megzabolázni, különösen ha a Tűz elem dominál a jellemünkben. A legjobb lehetőség, ha életünk “elhalt” részeit átadjuk ennek a mindent felemésztő tűznek és a keddi Újholddal megpróbálunk "újjászületni".


A márciusi Újhold fékezhetetlen energiaáramlást és rendkívüli dominanciát hoz. Ami valljuk be, egy Nap évéhez méltó, roppant erős kezdést biztosít. Nem csak felébreszt, de egyenesen “in medias res” módon a teendőink kellős közepére repít minket. Akár lelkileg, akár fizikailag egy szempillantás alatt olyan állapotba kerülhetünk, hogy szinte magunkra sem ismerünk és a kiút szemernyi szikráját sem látjuk, majd szinte ugyanolyan gyorsan vissza is kerülhetünk a “normál” kerékvágásba, amennyiben valóban ez a célunk...

Az Újhold (Nap és Hold együttállása) és még három másik bolygó a Kos jegyében áll, mely a zodiákus első jegye. Vad és energiától duzzadó, maga a megtestesült tettvágy. Utat tör saját akaratának, szabadságának. És ehhez az öt jelölőhöz számítsuk még hozzá a Mérlegben járó Jupitert és a Bakban lévő Plútót is, s így kijön a bűvös hetes, azaz hét égitest hozza március utolsó napjaira az irányadó hangulatot. 
És éppen a Jupiter-Plútó-Uránusz között alakuló kardinális konstelláció erős ellenállást illetve félelmeket alakíthat ki bennünk a gyökeres, gyors változásokkal szemben. Ha azonban egészséges keretek között beengedjük a túlerőben nyomuló Kost, akkor ő meghozza a bátorságunkat, hogy kimondjuk: “Igen! Én ezt (f)elvállalom és megcsinálom!” 
A vészfékeinket csak a Halakban álló Chiron és Bikában járó Mars tudná behúzni, de ez csak nagyon keveseknél fog tudni most ténylegesen érvényesülni.


Kitartást kívánok a mostani rendkívül erős energiákhoz! Mindenki tartsa észben, hogy nincs egyedül!! Érdemes megvizsgálnunk, hogy az életterület, amelyiken a legnagyobb nehézséget érezzük mostanában, vajon e nélkül a “robbantás” nélkül ki tudna-e mozdulni jelenlegi állapotából? Amennyiben a válaszunk nemleges, teljes szívvel nyugtázhatjuk, hogy csak jót akar nekünk ez a változás, még akkor is, ha fájdalmakkal, veszteségekkel fog járni…

Próbáljatok pozitívak maradni, hogy minél zökkenőmentesebben végbemehessen Bennetek az újjászületési folyamat!

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése