2017. május 30., kedd

2017. júniusi előrejelzés: A lélek átalakulása

Mindamellett, hogy a nagy szerencse bolygója újra menetirányba fog fordulni, a spiritualitás őre pedig elgondolkoztató hátrálásba; a június erőteljesen formálni fogja lelkünket: az érzelmekről és az otthontalálásról fog szólni. Otthon lehet a szülőföldünk, egy épület, a család, de leginkább azok az érzelmek, melyek biztonságot és védettséget nyújtanak nekünk. Az egész hónap ezek felismeréséről, kereséséről és leginkább átérzéséről fog szólni.


Június 4-én a Mars átlép a Rákba. Ezen időszakban fellelkesülhetünk, hogy nagy tetteket hajtsunk végre, legalábbis képzeletben. Hangulatunk elég változékony lehet, érdemes magunkat kiegyensúlyozni a kedvenc hobbinkkal vagy szeretteink, barátaink jelenlétével. A szavak éles „fegyverként” hathatnak, így sajnos a családi konfliktusok veszélyét is megnövelheti a Rákban járó Mars. Legyetek résen!

Június 6-án a Vénusz „hazatér” a Bikába. Az érzékszerveinkkel történő kontaktus elsődlegessé válik és az érzékiség is eléri csúcspontját. Végre önértékelésünkre és az élet élvezetére tudunk koncentrálni. A találkozás a megfelelő partnerrel ezen hatás alatt könnyedén megtörténhet, a már meglévő kapcsolatainkban pedig a kiszámíthatóság és a megbízhatóság fog dominálni.

Június 7-én a Merkúr szintén „hazaugrik” az Ikrekbe, feltölt minket és amolyan Ikrekesen már megy is tovább😉 Ebben a mindösszesen 2 hétben a kommunikáció, az utazás és a kereskedelem kaphatják valamilyen formában a főszerepet. Valószínűleg  emiatt szívesebben írunk vagy olvasgatunk többféle témában; régi ismerőseinkre is könnyebben tudunk időt szakítani egy-egy üzenet vagy hívás erejéig. Ha vizsgákra kell készülnünk, ehhez is nagy segítséget kapunk most a Merkúrtól, különösen az irodalom és idegen nyelvek területén. Talán a szokásosnál több lehetőség érkezik, hogy új dolgokat tanulhassunk, vagy elkezdjünk végre egy várva várt tanfolyamot. A körülöttünk történő változásokat (pl. költözés, ingázás, üzleti utak) ilyenkor sokkal könnyebben vesszük.

Június 9-én tízmilliószoros Teremtő Nap és Telihold lesz a Nyilas jegyében. Úgy is mondhatnám, hogy ez a kívánságok, felismerések és beismerések Teliholdja lesz. A kommunikáció témája köré koncentrálódnak majd a kérdések, hogy saját megéléseink közül melyeket kell közvetítenünk a külvilág számára is, és melyekről érdemes bölcsen hallgatni... Ugyanezen a napon a Jupiter irányt vált és ismét előre indul a Mérleg jegyében. s ezzel mintha felszabadítana minket egy megrekedt időszakból. Újra elemünkben érezhetjük magunkat, amikor újra sikerül felismerni a körülöttünk lévő lehetőségeket és a mindennapokban ismét bízni tudunk saját sikerünkben.


Június 16-án a Neptunusz hátráló mozgásba kezd szintén az „otthonában”, a Halak jegyben. Ez a november 22-ig tartó időszak leginkább spirituális fejlődésünknek illetve eddigi tapasztalataink átértékelésének kedvez. Segít nekünk megválaszolni a kérdést: hol van vége az álmoknak és hol kezdődik a valóság? Jövőbeli vizióink, elképzeléseink olykor ugyan kissé elhomályosulhatnak, de a retrográd időszak hozta lelassulás és a vele járó kijózanodás segíthet abban, hogy reálisabban lássuk terveinket.

Június 21-én a Nap és a Merkúr is belép az érzékekny Rákba, mellyel megkezdődik a csillagászati nyár is. A zodiákus első Víz jegye a szokásosnál érzelmesebbé tehet minket. Inkább az érzelmi biztonságra, a családunkra, a közeli barátokra és az otthon melegére vágyunk majd.
A Merkúr második jegyváltása a hónapban jelentős változást hoz a fejekben, mivel „otthonról”(az Ikrekből) lép ki. A Rák érzékenységének köszönhetően gondolkozásunk, döntéseink szubjektívebbek lehetnek és könnyebben alkalmazkodhatunk másokhoz, mint általában. Vigyázzunk, mert lelkünk sérülékenyebb, ha vitára kerülne sor. Többet merenghetünk a múlton, régi emlékek elevenülhetnek fel.

Június 24-én Újhold lesz a Rákban, ami az e havi elemzésben már oly sokszor elhangzó otthonhoz kötődik. Te mit (vagy kit) nevezel otthonnak? Elégedett vagy a hellyel vagy országgal, ahol laksz? Hogyan szeretnél élni, kik vegyenek körül? Ezek lesznek a Rák Újhold kulcskérdései. Bővebb elemzésért az Újhold előtti napokban látogassatok el újra a blogra.

Addig is szóljon a hónapotok a Rák nyújtotta csodálatos érzékenységről és gyönyörű érzelmekről!💖💗

Szeretettel:

Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése