2017. május 2., kedd

Retrográd Merkúr az életemben II.

Május 3-án, szerdán, véget ér a retrográd Merkúr időszaka. Érdemes most tehát átgondolni, hogy az elmúlt három hétben történt események mire próbáltak ráébreszteni bennünket. 

Ahhoz, hogy megtudjuk, melyik életterületünkön fújt "ébresztőt" a hátráló mozgásban lévő Merkúr, a saját képletünkben* kell megkeresnünk az irányváltások helyét. Az első pont a Bika 5. foka volt, ahol a visszaindulást megkezdte a bolygó; most pedig a Kos 24. fokán fordul ismét "menetirányba", s tesz pontot a zűrzavaros időszak végére.

Előfordulhat, hogy mindkét fordulópont ugyanabban a házban van, ilyenkor általában egyetlen megoldandó feladatot kaptunk. Viszont ha  különböző házakra esnek, akkor összetettebb, több témát is érintő vagy több teljesítendő feladatot is ránk bíztak erre az időszakra.
Ha most úgy érezzük, nem sikerült mindent megoldani, akkor a következő "próbatételt" augusztus közepétől egy másik szemszögből fogják újra elénk tárni.

De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre maradjunk még a mostani hatásoknál👀
Amennyiben a Kos 24. foka a születési horoszkópunkban...

... az 1. házra esik: ez után a tanulságos, önmegismerős 3 hét után ismét arra tudsz koncentrálni, hogy merre tovább. Az önmagadról alkotott kép megváltozásával rájössz, hogy sokkal jobban tudod uralni a körülményeket, mint azt korábban hitted. A dolgaid átszervezésével sokkal jobban ki tudod aknázni lehetőségeidet anyagi értelemben és társas kapcsolataidat illetően is. Némely hatás csak időlegesen lesz jelen, míg mások maradandóak lesznek az életedben.

... a 2. házra esik: az anyagi megpróbáltatásokkal teli 3 hét után hamarosan jön a fellendülés. Ne légy türelmetlen; minden fennakadás indokkal történt, melyek magyarázata hamarosan ki fog derülni számodra. Erőforrásaid átalakítása hosszú távon is jobban fog működni, sőt, talán látásmódodat is megváltoztatta a pénzzel és értékekkel való bánás tekintetében. Minden bizonnyal reálisabban látsz és két lábbal tudsz állni a földön.

... a 3. házra esik: ezután az "őrült" időszak után onnan folytathatsz minden, ahol kb. egy hónapja abbahagytad, csak most már sokkal magabiztosabb és céltudatosabb lettél. Most már bátran haladhatsz előre, mert tudod, hogy jó lesz-e Neked ez a dolog, vagy sem. És azt is tudod, hogy az akadályok csak azért voltak, hogy megtanuld: az értelmes célért mindenképp érdemes megküzdeni.

... a 4. házra esik: az utóbbi időben történt lelassulásnak és "akadályversenynek" hála nem  csupán egyszerűen, hanem egy sokkal fejlettebb, kifinomultabb módon térhet vissza minden a normál kerékvágásba. Az adott témában minden bizonnyal gazdagodott a tudásod, amit már senki sem tud elvenni Tőled. A legtöbb problémáról, mely a retrográd időszakban felmerült, peedig ki fog derülni, hogy csak félreértés vagy apró elsimítani való. 

... az 5. házra esik: a Merkúr retrográd végére teljesen le fog tisztulni, hogy melyik út járható számodra és melyik nem. Álmaid tervekké válnak és hirtelen elkezdenek megvalósulni, míg a tévutak teljesen eltűnnek a képből. A szükséges ötletek később vissza fognak köszönni és addigra már olyan tudás birtokában leszel, ami meg fogja könnyíteni a célod elérését. Tartsd észben az elmúlt időszak tanulságait!

... a 6. házra esik: a napi teendőid megzavarásáért felelős viharfelhők elvonulnak és a káoszt újra renddé, sőt, rendszerré tudod alakítani. Fontos, hogy figyelj a részletekre és a rendszeredben működő mindenegyes személyre. Csak így tudsz egy egészséges szervezetet működtetni: akár napi rutin, akár a saját tested szintjén😉

... a 7. házra esik: az elmúlt hetek kéretlen összezördülései végre elkezdenek csillapodni, s ezzel együtt Benned is megérik a tanulság. A legtöbb nézeteltérés mögött valójában csak az bújt meg, hogy Te egy különböző úton akartál ugyanahhoz a célhoz elérni, mint a másik fél. Kapcsolatainkban, melyeknek küldetése van, különösen fontos az összhang, vagyis a problémák megbeszélése ÉS közösen megoldása; ez az a tanítás, amit az elkövetkezendőkre magaddal tudsz vinni.

... a 8. házra esik: az elmúlt hetekben bizonyára azzal voltál elfoglalva, hogy hogyan tudsz minden hiányt valahogyan pótolni. Néhol talán külső segítséget kellett kérned (pénzt, tudást, energiát, szeretetet), s most rá kell ébredj, hogy ez valójában mind ott volt Benned. Korábban már elraktároztad, de erre talán csak most fogsz (tudni) rádöbbenni. Egy olyan terved, erőforrásod, ami eddig "halottnak" tűnt, most hirtelen újjáéled. Hagyd magad mögött a múltat és indulj meg előre!

... a 9. házra esik: a bolondos április után ismét tisztán láthatod céljaidat és a hozzájuk elvezető utat. Ha rájöttél, hogy rossz irányba indultál, akkor már tudod, miért hasznosak számunkra a Merkúr retrográd időszakok😉 Az esetleges hibákból tanultál és most innen, céltudatosabban, mint valaha viszed sikerre a tervet. Ez az, ami miatt akár a munkahelyeden is fel fognak figyelni Rád!

... a 10. házra esik: az elmúlt hetekben megakadt terveid lassan újra fejlődésnek indulnak, különösen, ha a munkahelyedről illetve pályafutásodról van szó. Mostanra letisztult, hogy mi az, ami tévúton vagy a háttérben tartott, és hogyan tudnád stabilizálni pozíciódat, mások számára is tökéletesen érthető módon. Továbbra is figyelj oda kapcsolataidra és mindig egyértelműen közöld elvárásaidat.

... a 11. házra esik: a retrográd Merkúr időszaka valószínűleg emberi kapcsolataidat bolygatta fel. Ha csalódások értek, ez ne szegje kedvedet, mert így legalább megtudtad, hogy ki az, akire jóban-rosszban számíthatsz a továbbiakban. Fontos, hogy magad köré gyűjtsd az igaz támogatókat, mert terveid kivitelezéséhez sokszor elkél más(ok) véleménye, jó tanácsa is.

... a 12. házra esik: lassanként véget ér a ködös időszak, mely alatt jó eséllyel megtanultad, hogy nem mindig a külső forrásból származó információk a fontosak, hanem a belsők! Ha megtanulsz bízni megérzéseidben, fejleszted intuíciódat, akkor rá fogsz jönni, hogy minden a saját képzeletedtől, teremtőerődtől függ. Most ereszd szabadjára, ami eddig is ott volt Benned és megállíthatatlan leszel💖

Akinek segítségre van szüksége a házak megállapításához, bátran írjon nekem a Facebook oldalon keresztül. Szívesen segítek, mint mindig😉

Remélem, ezzel a cikkel is sikerült az összefüggéseket megtalálnotok és több önbizalmat nyernetek az aktuálisan felmerülő akadályok megugrásához!

Szeretettel:
Sebestyén Ági

*Nagyon fontos, hogy csak azok tudják a házak pontos elhelyezkedését kiszámolni, akik tudják az óra és percre pontos születési idejüket. Ezen adatok nélkül sajnos nem lehet 100%-os biztonsággal megállapítani képletünk ezen ismérveit. A legtöbb kórházban 50 évig megőrzik a születési időpontot, melyet kb. 3.000 Ft-os díj ellenében ki lehet deríteni. Vagy asztrológus tud segíteni a születési idő meghatározásában életünket jelentős eseményeinek dátuma alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése