2017. augusztus 28., hétfő

2017. szeptemberi előrejelzés: "Ki mint vet, úgy arat."

Szeptember minden évben a váltás és új kezdet hónapja is egyben. Idén is így lesz ez, hiszen az igen forró nyár után kemény munka vár ránk lelki szinten, ha az Univerzum támogatásával szeretnénk elvégezni az esedékes "nagytakarítást". A Szűz havának energiái támogatják, hogy minden részletre ügyelve összegyűjtsük és letegyük az elmúlt hónapok feszültségét, terheit, s érzelmileg megtisztulva lássunk neki a 2018 előkészítésének.


Kép forrása: prakashastrologer.com



Szeptember 5-én a már 3 hete hátráló Merkúr előre indul. Hurrá!!! :) Ezen hatás elősegíti, hogy az augusztusi napfogyatkozás üzenetét még teljesebben megérthessük, könnyebben el tudjuk végre határozni magunkat a jövőre nézve nagyon fontos kérdés(ek)ben. Illetve ugyanezen a napon az energetikus Mars átlép a szolid Szűzbe. Így lelkesesdésünk és indulataink visszafogottabbá, fegyelmezettebbé válnak, ami természetesen kedvez az előttünk álló komoly döntéseknek. Ezzel a Szűz jellegű erőforrással jobban el tudjuk viselni a mindennapok egyhangúságát és az egészséges életmódot is zökkenőmentesebben olvaszthatjuk bele életünkbe.

Szeptember 6-án Telihold lesz a Halakban. A Halakkal összekapcsolható Neptunusz, mely éppen együtt fog állni a Teliholddal, tehát a beleérzés, együttérzés, megérzés mind jelentős témái lesznek szeptember első hetének. A további segítő és gátló hatásokról a jövő héten írok Nektek😊

Szeptember 10-én az alig pár napja irányt váltó Merkúr belép a Szűzbe. Az Univerzum közvetítője pedig nagyon is jól érezi magát ebben a racionális jegyben. Szervező és analizáló képességeink meghatványozódhatnak, viszont önbizalomhiányunk sajnos fokozottabb lehet. Gondolataink (pozitív) erejét bevetve nagyon hatékonyan gyógyíthatjuk önmagunkat és másokat is, mivel a Szűz az alázat és a gyógyítás jegye is egyben.

Szeptember 20-án a Vénusz is megérkezik a Szűzbe és ugyanitt Újhold is alakul. Tehát a hónap közepétől mások támogatására és a belső rendre kerül a hangsúly. A Szűz jegyben létrejövő Újhold és az "ő" Chironnal való kapcsolata ezúttal teljes mértékben a gyógyítás témáját emeli az új kezdetek középpontjába. A dolog kellemetlensége, hogy most kíméletlenül kiderül, mely területen nem vagyunk „egészek”. De szerencsére iránymutatást is fogunk kapni, hogy hol keressük a kiegészítést. Fontos feladatunk, hogy test-lélek-szellem egyensúlyba tudjon kerülni az Újhold 5 napjában.

Szeptember 22-én a Nap belép a Mérlegbe, mely idén is a harmóniára törekvés időszaka lesz. Elsőként a nappal és az éjszaka egyenlőségét hozza el nekünk ez a nap. Majd ezután az éjszakák fokozatosan hosszabbak lesznek, így a befelé fordulás és a saját középpontunkhoz kapcsolódó személyek, tárgyak, dolgok is lassanként egyre fontosabbá válnak mindannyiunk számára.

Szeptember 28-án a szenvedélyeket uraló Plútó visszatér a „normál kerékvágásba”. A Bakban járva 5 hónapos hátráló mozgás után most ismét előrefelé indul, s ezzel megkezdődik egy újabb érési folyamat vagy váltási lehetőség az életünkben. Ebben a folyamatban körülbelül január közepére érjük el az első „mérföldkövet”, ahonnan majd a nagy ugrás következik 2018-ban.
Szintén ezen a csütrötöki napon a Jupiter-Uránusz ellentét még egyszer utoljára kiéleződik; a tavaly decemberben kezdődött áttörési pont most véglegesen formát fog ölteni.

Szeptember 30-án ismét főszerepben a Merkúr, aki a diplomatikus Mérleg jegyében kezd továbbmenetelni. A megértés, a kiegyenlítődés és a „közös nevező” minden kapcsolatunkban megjelenik, mely megérett erre.

Tehát szorgos hónap elébe nézünk, de ne feledjétek: ki mint vet, úgy arat!😉

Szép szeptembert kívánok Nektek!
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése