2017. szeptember 27., szerda

A szerelem napjai - Vénusz és Mars kéz a kézben

Ne csodálkozzunk, ha októberben úgy érezzük, izzik körülöttünk a levegő. A Vénusz és a Mars majdnem egy hónapon keresztül kéz a kézben haladnak az égen. Randevújuk szeptember 24-től egészen október 18-ig tart, s ezzel jelentősen felélénkítik kapcsolatainkat, szerelmi életünket.


A szerelem istennője és a harc istene felébresztik legmélyebben szunnyadó ösztöneinket, és csodálatos együttműködésük által egy olyan egyensúlyi állapotot tudunk elérni, melyet talán évek óta nem volt alkalmunk megtapasztalni.
A Vénusz nőies, passzív, befogadó energiát képvisel, fizikai és lelki szinten is az élvezeteket keresi; miközben a Mars férfias, aktív, akár aggresszivitásban is megnyilvánuló őserő. Kettejük találkozása maga a szenvedélyes szerelem, melyben ugyanúgy megtalálható a küzdelem, mint a gyönyör. 
Természetesen a két szélsőség közötti ingadozás miatt nem előre garantált, hogy a végén pozitív vagy negatív irányba rendeződnek majd a dolgaink... De az biztos, hogy szorgalmas munkával magasabb szintre tudjuk emelni önmagunkban a (pár)kapcsolati minőségeket. Ennek extrém kicsúcsosodása különösen a Telihold (október 5.) körüli napokban várható.


Ha arra érdemes kapcsolatban vagyunk, akkor a problémák megoldódnak és a kötelék még jobban elmélyül a Vénusz-Mars együttállás idején. Ha kapcsolatunk "csak" tanuló jellegű, akkor a krízis után leginkább szakításra és lezárásra számíthatunk. A fájó érzelmeket azonban nem érdemes túl sokáig megtartani, mert legalább egy tapasztalattal többek lettünk, s ezzel együtt gyorsan ránk találhat egy újabb románc!
Épp ezért, akik még a párkeresők táborát erősítik, járjanak nyitott szemmel😏 És bátran induljanak saját központjuk felé (különösen a Jupiter jegyváltását követően), mert fontos válaszokat, sőt új lehetőségeket is kaphatnak majd.

Az asztrológiában a szinasztria ad választ arra, hogy két ember mennyire "illik össze". A partnerhoroszkóp segítségével feltárható, hogy mely pontokon kapcsolódnak, melyik félnek mik az erősségei és gyengeségei, mely területeken egészítik ki egymást, milyen tanulni valókat és mely közös feladatokat hoz az egyének életébe a találkozás.
Akik már teljesen biztosak partnerükben, most hatványozott eséllyel indulhatnak a családalapításban, hiszen mi gyönyörűbbet tudnánk elképzelni vénuszi & marsi kreativitásunk élő megtestesüléseként, mint a gyermek😊

Kívánok Nektek kiegyensúlyozott, szerelemmel teli napokat!✨
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése