2018. szeptember 23., vasárnap

2018. szeptember 25.: Telihold a Kosban - Kapcsolataink rendezése

A vasárnapi napéjegyenlőség után két nappal jön az ősz első és izgalmas Teliholdja. A Kos♈ 2. fokán jön létre és együtt áll az Univerzum Gyógyítójával, a Chironnal. Tehát a keddi Telihold mindenképpen múltunk egy fájdalmas vagy máig megoldatlan részét fogja felszínre hozni...


A Szaturnusz és az Uránusz kapcsolódásának köszönhetően a jövőnk szempontjából jelentős tapasztalatokat szerezhetünk a következő napokban. Amennyiben sikerül feldolgoznunk ezt a korábbi sérülést, megkönnyebbülve, felszabadultabban mehetünk tovább a következő (szintén megoldásra váró) feladatunkra. 
Legtöbbeknél bizony a családi kapcsolatok megtiszítását fogja aktiválni ez a Tellihold. Az előző generációk (szülők, nagyszülők, dédszülők, nagynénik, nagybácsik) beragadt/ elrontott mintáit kellene megfejtenünk, és ezeket minden energiánkkal, teljesen tudatosan előre mozdítanunk annak érdekében, hogy a minket követő nemzedék(ek) (gyermekeink, unokáink) már ne a múlttal kell legyenek elfoglalva, hanem a saját jelenük kihívásaira tudjanak majd koncentrálni. (Mint például a Föld megtisztítása, kollektív túlélés, lelki kapcsolatok helyreállítása az ember és a természet, ember és ember, az ember és az Univerzum között és így tovább.) 

Ha egyetlen jó tanácsot kellene adnom erre a hétre, azt mondanám: merjünk 100%-ban hűek lenni önmagunkhoz! Rendkívül fontos, hogy – főként családi - kapcsolatainkban bátran felvállaljuk őszinte véleményünket. Ne féljünk kimondani, ha nem értünk egyet a másikkal, mert a Mérleg energiák segítségünkre lesznek abban, hogy diplomatikusan tudjuk kifejezni álláspontunkat. Ugyanakkor legyünk nyitottak arra, hogy végighallgassuk a másik felet is! Mielőtt pálcát törnénk bárki feje felett, próbáljuk meg magunkat csupán egyetlen pillanatra a másik helyébe képzelni. Ezzel új távlatok fognak megnyílni előttünk és megannyi izgalmas kérdés: én vajon mást tettem volna a helyében? Milyen megoldások voltak elérhetőek akkor és mit tehetünk most az ügy érdekében? Mi a mi szerepünk ebben az egész szituációban? Gondolkozzunk hát el a helyzeten több nézőpontból és csak utána hozzunk meg döntésünket a következő lépésről. 
Higgyétek el, ezúttal utólagosan (2 hét és 1-2-3 hónap múlva) is fontos lesz újra és újra megvizsgálnunk a mostani Telihold tanulságait, hogy alaposan átlássuk és később gyakorlatba is átültessük, ami(ke)t most megtanul(hat)unk.

Legyünk nagyon-nagyon hálásak💖, ha nehézségeket sodorna elénk a Telihold, mert így támogat most minket, sőt, utódainkat is az Univerzum✨

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése