2018. július 4., szerda

Chiron retrográd 2018 - Érzelmi blokkjaink tisztogatása

A Chiron 2018. július 5. és december 9. között retrográd mozgásban lesz. Az aktív Kos 2. fokától a szenzitív Halak 27. fokáig fog hátrálni, hogy kitisztítsa az ezen a területen beragadt érzelmi és spirituális blokkjainkat. Felszabadulásunkért azonban meg is kell dolgoznunk, méghozzá elég keményen... 


Ugyanis Chiron, az Univerzum Sebzett Gyógyítója képviseli a bennünk lévő érzelmi sérüléseket, bűntudatot, szégyent, vagyis legmélyebben ülő lelki fájdalmainkat. Azonban egyben azt az áldást is magában hordozza, hogy a sebeinket képesek vagyunk önmagunknak begyógyítani! Amennyiben hajlandóak vagyunk foglalkozni magunkkal és megérteni a fájdalmunk igazi üzenetét. 

A Chiron születési képletünkben való elhelyezkedése szimbolizálja azt a folyamatosan sajgó emocionális sérülésünket illetve elnyomni, eltitkolni kívánt személyiségrészünket, melynek gyógyítása, önmagunkba olvasztása során olyan transzformáción kell keresztülmennünk, ami egyértelműen fejlődésünk egyik legfontosabb alapját szolgáltatja. 
Anélkül, hogy beismernénk és elfogadnánk saját hibáinkat, nem tudunk fejlődni. Amíg elutasítjuk vagy figyelmen kívül hagyjuk személyiségünk „nem jól“ működő alkotórészeit, addig megtagadjuk magunktól, hogy elfogadhassuk önmagunkat és emberi mivoltunkat. A Chiron aktivitása (üzenete) révén viszont megélhetjük végre azt a teljességet, melyet kizárólag a tökéletes és a „tökéletlen“ felünk együttműködése adhat. 

A retrográd mozgás - különösen abban az esetben, ha jegyváltás is kíséri - mindig egy második esélyt jelent ugyanannak a témának a megértésére, feldolgozására. 2018. árpilis 17.-e óta halad a Chiron a Kosban, melynek jelentőségéről már korábban is írtam Nektek. 
Tehát most ismét valami olyanról lesz szó az Univerzum Gyógyítójának hátrálása révén, amit április óta igyekeztünk helyretenni, de még hiányosságunk maradt az ügyben. Jelenleg életünk bizonyos (Kos uralta*) területén megerősítésre vágyunk, beigazolódást várunk, hogy jogunk van létezni és van bátroságunk önmagunkat adni. Meg kell találjuk a belső energiaforrásunkat, a bennünk rejlő harcost! 

2018. szeptember 27-től viszont, mikor a Chiron visszaérkezik a Halakba, egy 2010 óta nyitott témának a végleges lezárására kapunk lehetőséget. Ezzel a problémával kapcsolatosan a pozitív reakciónk pedig épp ellentétes a Kos minőséggel: tehát a küzdelem feladása és önmagunk egy „magasabb rendnek“ való átadása lehet. Majd 2019-ben csak úgy fogjuk megtalálni a (Kos kínálta) új kezdetet, őserőt, ha a Halak érzékenysége, egység tudata által sikerül átéreznünk, hogy mi az, amit előbb el kell engednünk saját Egónkból, és mi az, amiért majd a Kossal újra küzdenünk kell. (Ebben a többi retrográd bolygó, különösen a Vízöntőben hátráló Mars is segít.) Hiszen az Egó nem csak a „rosszat“, az akaratot képviseli, hanem azt a pajzsot is, ami keretet ad a földi életünknek. Sőt, negatív aspektusainak legyőzése pedig valódi fejlődést hoz bármelyikünk számunkra. 

A hétvégén közkinccsé teszek egy Chiron meditációt is, melynek segítségével fel tudjátok tárni a sérült személysiégrészeteket és utat nyithattok annak integrálása felé😉

Szép Chiron retrográd időszakot kívánok Nektek!✨ 

Szeretettel: 
Sebestyén Ági 


*Érdemes megnézni hová esik a Halak 27. és a Kos 2. foka közötti terület a születési horoszkópunkban, mert ebből nyerhetünk pontos információt, hogy melyik életterületünkön (pl. otthon/ karrier/ kreatív önkifejezés/ párkapcsolat stb.) tisztogat a Sebzett Gyógyító. Aki nem tudja megállapítani, melyik életterületén aktív a Chiron, jelentkezzen nálam a(z óra és percre) pontos születési adataival (születési hellyel együtt!), Chiron retrográd tárgyú e-mailben (pozitivkisugarzas@gmail.com-ra) és szívesen segítek😊

Utóirat: Egyre többen kérdeztétek, hogy mivel lehetne viszonozni az írásaim nyújtotta segítséget. Hálásan köszönöm, hogy egyáltalán megfogalmazódott Bennetek a viszonzás. A blog fenntartása időt, energiát igényel tőlem és a családomtól. Úgy tudtok nekem segíteni, ha a blog oldalán megjelenő hirdetésekre időnként rákattintotok. Ezúton is köszönöm Nektek a jelenléteteket a blogon, a visszajelzéseiteket, az együttműködéseteket és a támogatásotokat is💖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése