2016. január 18., hétfő

Asztrológiai pszichológia tanácsadás: egyéni konzultáció

„Az emberrel csak az történhet meg, ami tudatosan vagy tudattalanul benne van.” 
(Huber)


Milyen a személyes asztrológiai pszichológiai elemzés?

Egyéni konzultáció keretében a születési horoszkóp elemzésére kerül sor a Huber-módszer segítségével. Ajánlom mindazoknak, akiknek önbizalom növelésre, megerősítésekre, önismeretre, sorsuk aktív irányítására van szükségük.

Az Életóra technika egy személyiségfejlesztési technika is egyben, mivel személyes horoszkópunk esélyeket és lehetőséget kínál, amikkel szorgalmas munka során tanulunk meg bánni. A tanácsadás során kiderül, melyik azaz út, amelyiken ezeket a képességeket legjobban kihozhatjuk magunkból és melyek személyiségünk azon pontjai, melyeket erősíteni- ellensúlyozni kellene.

Személyiségünk fejlődése szempontjából ezek nagyon fontos pontok. Természetesen a születési horoszkópból kiindulva átfogó rálátást tudok adni az aktuális személyes kérdésekre is (pl. mi várható az elkövetkezendő 12 hónapban, döntési nehézségek, egészségügyi és lelki problémák esetében). Párbeszéd formájában feltárjuk az adott probléma okát és a képlet energetikája alapján kivitelezhető megoldásokat is megkeressünk. Tehát nem jóslatról beszélünk, hanem az Életóra technikával megvizsgáljuk, minek érkezett el az itt és mostban az ideje. Megpróbáljuk feloldani a múltbeli negatív mintákat, hogy a jövőben a tudatosság által befolyásolhassuk a történéseket körülöttünk. A jövőbeli történéseket az egyén tudatos történés- vagy lehetőség megéléseinek foka (fizikai szint, érzelmi szint vagy szellemi szint) határozza meg. 

A jó konzultáció előfeltétele a pontos születési idő megadása, melynek alapján a horoszkóp készül. Mivel az okmányokban szereplő adatok vagy családi visszaemlékezések nem mindig pontosak, a tanácskérő előzetes közreműködése szükséges. A legfőbb 6-12 életeseményt dátummal (év+hónap) össze kell gyűjteni, mert ezek segítségével lehetséges a születés időpontját, percét pontosítani.

Az egyéni tanácsadás ára:

Személyesen vagy Skype-on körülbelül 60-90 perces beszélgetés, tanácsadás, melynek ára: 16.500 Ft vagy 50 EUR.
Érdemes a beszélgetésen jegyzetelni vagy hangfelvételt készíteni. Írásos anyag nem készül a beszélgetésről, 25 EUR-s díj ellenében (4 hetes határidőre) e-mailes kiküldéssel igényelhető.
Minden tudomásomra hozott információt bizalmasan kezelek.

További tanácsadási lehetőségek
További előadások, tanfolyamok

Érdeklődni és előzetesen bejelentkezni: pozitivkisugarzas@gmail.com vagy a bal oldali Kapcsolat mező segítségével.

Várok Mindenkit szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése