2017. február 8., szerda

2017. február 11.: Telihold & holdfogyatkozás az Oroszlánban – Legyél Te életed királynője vagy királya!

A februári Telihold & holdfogyatkozás megnyitja előttünk 2017 fejlődési útjait. A fogyatkozás egy igen mély, transzformatív hatást testesít meg, melyet idén több pozitív hatás is kísér. A rendkívül erős Tűz energiák hatványozzák, biztosítják a megújulás lehetőségét számunkra, s mindeközben az Univerzum gondoskodik arról, hogy védelemben legyen részünk. Egyszerűen varázslatos. Tudatosítsuk, hogy minden értünk történik!


A Telihold önmagában is mindig kiteljesedést hoz, támogatja egy ciklus lezárást és általa felszabadulást tesz lehetővé. A holdfogyatkozás viszont ezt most sokkal jobban felerősíti; tulajdonképpen az elmúlt 6 hónap érzelmi maradványainak tudunk most búcsút inteni és teljesen új irányt tudjunk venni. A retrográd mozgásban lévő Jupiterrel együtt segít, hogy még valami olyat is észre tudjunk venni, melyet eddig nem láttunk meg.
Bámulatos gyorsasággal kerülhetünk egy új ösvényre, de aggodalomra vagy félelemre semmi ok. Épp most lépünk arra az útra, amerre tovább kell haladnunk személyes harmóniánk elérése érdekében. A múlt lezárása, az elengedés így fontos pont ahhoz, hogy az újba bele tudjunk kezdeni.

Azonban mint minden koncentrált energiahullám, így a Telihold és az "őt" erősítő fogyatkozás feszültségeket is hoznak. A Telihold (a Hold és a Nap szembenállása) ezúttal a kapcsolatok tengelyén jön létre a tüzes Oroszlán és a levegős Vízöntő között, illetve a Jupiter az egyensúlyra törekvő Mérlegből kerül ellentétbe az önmagának utat törő Kos Uránusszal. 

Tehát  a Vízöntő Újhold önvalónkra ébresztése után, most a kapcsolataink tisztogatása következik: mely kapcsolataim visznek engem előre és melyek azok, amik már csak hátráltatnak? 
A bennünk élő Oroszlán a dicséretet, szeretetet, inspirációt, egy szóval az ÉLETET keresi. Ha a magunk kárára (!) másnak adjunk a főszerepet életünkben, akkor bizony tündöklő Nap helyett hullócsillag lesz saját vitalitásunkból... Az Oroszlán Telihold pedig erre hívja fel figyelmünket.
Legyen első számunkra az önmegvalósítás, az önkifejezés és a kapcsolatainkban megélendő szabadságLegyél Te életed kriálynője vagy királya!


Ehhez szolgáltatja számunkra a Szaturnusz az intuíciók magas szintű megélését - testi szinten is, mint például a fülzúgás, a "furcsa" érzések, gondolatok vagy képek beugrása, álmok vagy épp álmatlanság, legrosszabb esetben pedig betegség formájában. Ezen üzeneteken keresztül saját lelkünk bölcsességét kellene meghallanunk ÉS meghallgatnunk. S általa valódi fényünket megtalálni.

Áldás & szeretet kísérje Telihold napjaitokat! :)
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése