2017. február 27., hétfő

2017. márciusi előrejelzés: Tavasz, kihívások, fejlődési lehetőségek

Ha a február végi Újhold és napfogyatkozás kimerítő energiái után itt a várva várt tavasz! Viszont fel kell készítselek Titeket, hogy továbbra is igen erőteljes lelki munkának leszünk kitéve. Ebben „siet“ segítségünkre a hónap közepi Tízmilliószoros Teremtőnap és a 20-án induló asztrológiai Új Év: a Nap Éve.


Március 3-án a Jupiter-Uránusz ellentét ismét kiéleződik. Az Uránusz a szabadság, az egyenlőség, az újító szellem; a Jupiter pedig a hit, a szerencse, az értékítélet. Szellemi szinten életszemléletünket teszi most (és majd még szeptemberben is) próbára ez a fényszög. Az egész évet tekintve azonban fordulatokat, hirtelen sikereket vagy gyarapodást, áttöréseket tartogathat. Persze az, hogy ez melyik életterületünkre esik (esetlegesen mely bolygókat aktivál még), arra csak a személyes születési képlet vizsgálata adhat választ.

Március 4-én a Vénusz retrográd mozgásba kezd a Kosban, és visszalép még a Halakba is. Összességében ez egy olyan időszak lesz, mikor kapcsolatainkban, értékrendünk alakulásában és pénzügyeinkben is aktívabb időszakra számíthatunk. A hátráló mozgás idején egészen április 15-ig inkább önként (!) foglalkozzunk az alábbi kérdésekkel: 
- Milyen konfliktusaink vannak más személyekkel? És mi ennek valódi oka?
- Mi nem működik (jól) párkapcsolatunkban?
- Hogyan értékeljük a materiális és lelki dolgokat magunk körül?
- Mennyire (jól/ reálisan) értékeljük saját magunkat? Akár otthon, akár a munkaerőpiacon, vagy akár a világban.

Március 10-én a Mars a kiszámítható Bikába lép. A kosbeli állásához képest erősen fékezett aktivitást, már-már passzivitást tapasztalhatunk. A Bika Mars akkor a legerősebb, ha valamihez ragaszkodnia, vagy valamit biztosítania kell. Tehát érdemes most azokon a témákon dolgoznunk, ahol úgy érezzük, máskor nem vagyunk elég kitartóak vagy nem vagyunk elég gyakorlatiasak. /Ez az állás kedvez az erotikának is ;)/



Március 12-én jön az év első Tízmilliószoros Teremtőnapja és a Telihold a Szűz jegyében. Teremtőnap lévén minden – pozitív és negatív- gondolatunk hatványozottan hat! Ráadásul a Telihold a gyógyulás és a karmikus sebek témáját fogja boncolgatni, ami miatt ingerlékenyek és lelkileg instabilak lehetünk. A Telihold hatásairól bővebben egy külön cikkben olvashattok, illetve ezen a napon várok minden kedves Érdeklődőt a Telihold Meditációra, Budapesten 15:30-tól. Bővebb információk a Facebook eseméynaptárában elérhetőek.

Március 13-án a Merkúr a tüzes Kosban kezdi meg éves menetelését. Tehát várhatóan gondolataink és kommunikációnk is felgyorsul. Ezen hatás alatt hajlamosak lehetünk kertelés nélül, rögtön kimondani, amit gondolunk. Ezáltal több lehet a veszekedés körülöttünk s legtöbben arra vágyunk majd, hogy mindig miénk legyen az utolsó szó. Próbáljuk ezt a túltengő belső energiát  konstruktív, pozitív célokra fordítani. 

Március 20-án a tavaszi napéjegyenlőség dátuma; a Nap belép a Kosba és ezzel megkezdődik a Kos hava (Isten életsse sokáig a Kosokat!), illetve elindul az asztrológiai Új Év, a Nap éve. Erről bővebben személyesen, a Telihold meditáció után, egy interaktív előadás keretében beszélgetünk, hogy mit is hoz a 2017? Mire érdemes odafigyelnünk? És arról is, hogyan állapítsuk meg az aktuális hatásokat a legszemélyreszabottabban ;)



Március 28-án jön a Kos Újhold. Ez a kirobbanó energiájú holdesemény kitűnő lehetőség lesz ez, hogy kihozzuk magunkból  a legjobbat elképzeléseink megvalósításához. Minden asztrológiai évben illetve hónapban ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy új dolgokba fogjunk és megfogalmazzuk kívánságainkat. Önérvényesítésünk megtanulása lesz itt bizony a fő kérdés, melyet a retrográd Vénusz fog uralni. Készüljünk! :)

Március 31-én a Merkúr a komótos Bika vált. A kapott infomációk feldolgozásához minden érzékszervünket bevetjük és a „józan ésszel” most messzebb juthatunk, mint nyakatekert kombinálásokkal. Véleményünket viszont nem könnyen változtatjuk meg ebben az időszakban. Gondolatainkban a biztonság kerül előtérbe, mindent sokkal alaposabban, erősen gyakorlati szempontból rágunk át ezen állás idején. Az üzelti életnek különösen kedvez ez az állás, mivel saját érdekeinket most jobban tudjuk érvényesíteni.

Legyen minden szépségével és kihívásával együtt gyönyörű tavaszotok!😊

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése