2017. február 5., vasárnap

Jupiter retrográd 2017

Kép forrása: girlsmagpk.com

A január 8. óta tartó nagy szerencse időszakát holnap a revízió időszaka váltja. 
Elsőként a Jupiter, mely a bölcsesség & növekedés bolygója, kezdi meg hátráló mozgását. S ezzel igazán elgondolkodtat minket, illetve betekintést ad nekünk azzal a fejlődési kérdéssel kapcsolatosan, ami az elmúlt hónapokban foglalkoztatott minket. 
Például az eddigi 2017-es tanácsadások során többen kerestek meg azzal, hogy hezitálnak kilépni egy már nem működő párkapcsolatból, keresik az életcéljukat vagy az ideális hivatást, tehát egyáltalán a harmóniát és válaszokat az életben.
A retrográd mozgás 4 hónapjában nagyon jó lehetőséget kapunk ezek fellelésére. Heteket nyerünk, hogy belső munkával is megdolgozzunk és felkészüljünk a sikerre, növekedésre, amit a Jupiter kínál. A legfontosabb, hogy alaposan meg kell vizsgálni önmagunkat és őszintének kell lennünk magunkhoz. Ha ezt (jól) megcsináljuk, június 9-től jönni fognak az eredmények.

Az előttünk álló periódusban érdemes az alábbi kérdéseken végigmennünk:

- Mely életterületen vannak túlkapásaim? (Pl. étkezési problémák, egészségügyi kérdések, munkamánia, párfüggőség, spirituális megszállottság = egyik tanácsadótól a másikig stb.)

- Jó irányba haladok, fejlődök (kiemelten a problémás életterületemen)? 

- Vagy talán figyelmen kívül hagytam bizonyos jelzéseit az életnek?

- Kellene spirituális segítséget/ tanácsot kérnem?

- Hagytam még kihasználatlan lehetőségeket magam mögött? Miért?

- Hogyan tudnám egyensúlyba hozni, megélni a fejlődést az életem azon területén vagy területein, melyek status quo-ban tartása jelenleg túl sok energiámba kerül?

- Megérettem már a vágyaim megélésére?

Felfedezésekkel, felismerésekkel teli retrográd időszakot kívánok Nektek! :)
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése