2017. június 29., csütörtök

2017. júliusi előrejelzés: Perzselő energiák, életerő, önbizalom

A július hónap igen csak íves dinamikával fog meglepni minket. A hónap elején egyre fokozódó energiák lesznek jelen, melynek csúcspontja a Bak Telihold lesz. Utána 14 napon keresztül megtapasztalhatjuk a tűz, azon belül is az Oroszlán minőség legalább „50 árnyalatát“. S végül július utolsó hetében a Vénusz és a Merkúr második jegyváltása hozza az igazi enyhülést a nyáriasan perzselő hatások után.


Július 1-jén a Chiron, az Univerzum avatott gyógyítója hátráló mozgásba kezd a rendkívül fogékony Halak jegyben. Tavaly 5 hónapot (szinte az év teljes második felét) hátárló mozgásban töltötte. Idén december 5-ig idézhet elő fontos eseményeket életünkben. Ezek valószínűleg mély érzéseket hoznak felszínre, mivel a Chiron feladata, hogy begyógyítsa lelki sebeinket és újra egésszé tegyen minket. 

Július 5-én az érzéki Vénusz az intellektuális Ikrekbe vált. Ez kedvezni fog a társasági életnek és bármilyen változásnak életünkben. Könnyebben ismerkedünk, vesszük fel és cseréljünk ilyenkor az információkat. Írási tevékenységhez, mint például e-mailezés, chatelés, blogolás, naplóvezetés különös lelkesedést kaphatunk. Éljünk vele! 😉

Július 6-án az Ikrek ura, a Merkúr a királyi Oroszlánba érkezik. Egyértelműen az extrovertált kommunikáció lesz jellemzőbb (tekintve a Vénusz állását is), és felfogásunk is sokkal szenvedélyesebb, drámaibb, ha így szebben hangzik: kreatívabb lesz 😊 Lehetőség szerint terveinkbe vigyük bele szívünket és nagylelkűséget!

Július 9-én Telihold jön létre a Bakban. A konstellációban a harcias Mars és „nagy testvére” a szenvedélyes Plútó is komoly szerepet fognak játszani. A szentimentalitás és a fegyelem, kontroll fognak egymásnak feszülni, ami energetikailag nehéz napok elé állíthat majd minket. Erről bővebben jövő héten a szokásos Telihold cikkben olvashattok még.

Július 20-án az energikus Mars szintén belép a ragyogó Oroszlánba, ahol a tüzes jellegnek köszönhetően nagyon jól fogja magát érezni. Ennek köszönhetően életkedvünk megnövekszik; az önérvényesítés, az elismerés és a sikerek egyébként is fontos szerepet kapnak egész júliusban. Ha mindezeket mások segítésére, nagylelkűen és motiválóan használjuk, akkor valódi központi személlyé válhatunk a környezetünkben.

Július 22-én követi a Merkúrt és a Marsot a Nap is követi az Oroszlánba. Kedves Oroszlánok, boldog születésnapot kívánok! Itt tulajdonképpen otthon van az életenergiát szolgáltató Nap, ami nyitottsággal és talán megjelenési, szereplési vággyal is megajándékoz bennünket. Emiatt aztán több időt töltünk majd társaságban és/vagy családunkkal. Önbizalmunk is jelentősen megnövekedhet és kreativitásunk is szárnyakra kaphat, legfőképp ha alkotó munkát végzünk.


Július 23-án egy igazán inspiráló Újhold jön az Oroszlánban. A Nap, a Hold és a Mars energiák tömörülete a saját belső erőink működésbe lendítését és duzzadását mutatja. Csodálatos Újhold lesz ez még az augusztusi Napfogyatkozás előtt, ami tulajdonképpen a február óta tartó fejlődési szakasz csúcspontja lesz.

Július 26-án a Merkúr máris jegyet vált az Oroszlából és a racionális Szűzbe lép. A bolygó itt maximálisan jól, otthon érzi magát. Szervező és analizáló képességeink meghatványozódhatnak, ugyanakkor önkritikánk és kishitűségünk is fokozottabblehet. A pozitív gondolkodást és az agykontrollt bevetve nagyon hatékonyan gyógyíthatjuk önmagunkat és másokat is, mivel a Szűz az alázat és a gyógyítás jegye is egyben.

Július 27-én jön az év harmadik Tízmilliószoros TeremtőnapjaEkkor minden, tehát POZITÍV és negatív gondolataink is hatványozottan hatnak! Érdemes kihasználni ennek a napnak az áldásos hatásait, példuál meditációval, kívánságlista összeállításával stb.

Még július 31-én az érzéki Vénusz is jegyet vált és az Ikreből átlép az érzelmes Rák jegyébe. Így egyértelműen befogadó és romantikus oldalunk fog előtérbe kerülni. A családdal és a közeli barátokkal töltött idő, valamint az otthonunk szépítése is kiemelt szerepet kapnak. Továbbá ez a hatás kedvez művészi oldalunknak is, mert a képzelőerőnk érezhetően megsokszorozódik. És bár befolyásolhatóbbak leszünk, ez a fajta érzékenység engedi, hogy más szemszögből is meglássuk a dolgokat és sokkal színesebben közvetíthessük gondolatainkat, mint máskor.

Csodálatos júliust, szép nyaralást és örömteli munkát kívánok Mindenkinek!

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Képek forrása: arlinreport.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése