2017. június 7., szerda

2017. június 9.: Telihold a Nyilasban - A lélek forradalma

Ahogy már az előrejelzésben is utaltam rá, a júniusunk egy rendkívül érzelmes időszak lesz, melynek központi témája saját lelkünk rendbetétele. Már a hónap első néhány napja felszínre hozta a régebb óta elnyomott konfliktusokat, s ez bizony energetikailag erősen lehúzta a legtöbbünket. Viszont a pénteki Telihold már segítségünkre siet, hogy magunk mögött hagyhassuk a legnehezebbet és végre teljesen új fejezetet nyithassunk a megoldási szakaszban, erősítve a Tízmilliószoros Teremtőnap energiáival!


Az idei Nyilas Telihold idején nagy felismeréseket fogunk tenni, mivel a Holddal együttállásban találjuk a Szaturnuszt.
A Szaturnusz, mint felsőbb felügyelőnk, nem engedi, hogy túlságosan magasra szárnyaljunk a Nyilassal és csupán elméletben keressük a megoldásokat. És mint az idő és a karma ura, gondoskodik arról, hogy a május 9. (karma jegyváltása) óta felmerült problémák rendberakásával gyermekkorunkból vagy akár előző életeinkből származó, azaz karmikus kérdéseket zárhassunk le.
A konfliktussal kapcsolatos gondolataink, de talán az egész élettel kapcsolatos hitvallásunk is megváltozik most... Tehát nem egy "kis falatról" beszélünk, hanem sokkal inkább fordulópont következik, melyet legtöbben krízisként vagy fenyegetettségként élhetünk meg. El kell engedjük az aggodalmainkat és optimistán tekintsünk a jövőre, mert a Nyilas és a Jupiter ezáltal tudnak minket támogatni.
Fontos, hogy őszintén és saját igazságunknak megfelelően cselekedjünk, legyen szó egészségügyi, érzelmi vagy karrierrel kapcsolatos kérdésről. A Neptunusznak hála kreatív és szeretetteljes segítséget (üzenetet) kaphatunk, jó eséllyel képek, filmek, zene illetve álmok formájában. Ha bizonytalanok vagy végképp tanácstalanok lennénk, ezekre próbáljunk minél tudatosabban figyelni.
A Plútó közreműködése miatt pedig azt mondanám, hogy Egónk letétele és akár teljes elengedése kulcsfontosságú abban, hogy megtaláljuk a valódi megoldás(oka)t.

Egy biztos: ezen Telihold idején érdemes kockáztatnunk, fejben és gyakrolatban is váltanunk, mert az irányváltó Jupiter garantáltan sikerre visz minket!😉

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése