2017. június 20., kedd

2017. június 21.: Nyári napforduló - Üzen az Univerzum

Szerdán jön a nyári napforduló, ami elhozza nekünk az év leghosszabb nappalát és a (csillagászati) nyár hivatalos kezdetét. Ráadásul lelki szempontból is egy komoly fordulópontot jelent június 21-én a Nap Rákba történő belépése.


Az asztrológiában a Napnak kiemelt szerepe van – elég ha csak azt megemlítjük, hogy az emberek többség csupán a Napjegyét ismeri “horoszkópként”. Pedig az “óra-kép” sokkal-sokkal több ennél, hiszen az összes bolygó elhelyezkedését és összefüggéseiket is rögzíti.

A napforduló képletében a Hold🌙, azaz a LÉLEK az uralkodó. Kapcsolódva az uralmi helyzetben lévő, csodálatos Vénuszhoz♀️ S őket a háttérből az Univerzum 'legmélyérzésűbb' Plútója tölti fel. A lelkünk hatalma megkérdőjelezhetetlen, végtelen és elpusztíthatatlan!!
A retrográd Neptunusz és a Chiron megmutatja, hogy világszerte egyre többek szeme kell, hogy felnyíljon annak érdekében, hogy az univerzális gyógyulás bekövetkezhessen.
Tehát mindezek az energiák arra sarkallnak minket, hogy gondolatban és tettekben is alkalmazkodni tudjunk ahhoz, ami szívünk vágyainak beteljesítéséhez szükséges. Ezt erősíti és erről szól a karma jegyváltása is május eleje óta… Mi a földi létezésünk igazi küldetése?!
A Szaturnusz matériája most (még!) talán elnyomja azt a fajta zseniális és természetes ragyogást, tudást, ami mindannyiunkban ott van.
És habár a földi erőforrások talán fogyóban vannak, a szeretet nem tud elfogyni a világból, hacsak mi nem hagyjuk ezt megtörténni… Próbáljunk a napforduló alkalmából arra koncentrálni, hogy kollektíven merre haladunk: hol van az emberiség s a mi valódi otthonunk, ki a valódi családunk, és vajon mely körülmények között tudjuk őket a legboldogabbá tenni?

Akinek van ideje vagy szükségét érzi, végezze el bátran a napforduló meditációt.

Boldog Napfordulót kívánok Nektek!

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése