2018. június 30., szombat

2018. július hónap energiái: Összpontosítás, jövőbe pillantás és indulhat az új fejlődési ciklusunk

Fontos időszakot nyit meg a július, mert újabb 2 égitest (az Univerzum Gyógyítója és Kommunikátora) kezd retrográd mozgásba. Míg a Jupiter több hónapos hátrálás után megfordul, s ezzel elindíthat minket a siker útján✨ A nap- és holdfogyatkozás is komoly iránymutatással fognak szolgálni, amihez még egy teremtő napot is kapunk ajándékba. Csakis azért, hogy minél hatékonyabban tudjuk magunkhoz hívni a támogató energiákat az előttünk álló sok-sok feladathoz. Aztán a hónap végére fokozódó feszültség várható az Uránusz és Mars között kialakuló kapcsolat miatt. Mindennek tudatában szerintem teljes jelenléttel vágjunk bele 2018. legforróbb hónapjába😏


Július 5-én a Chiron irányt vált és az önérvényesítő Kosban kezd hátráló mozgásba. Ezzel egészen decemberig idézhet elő fontos eseményeket életünkben, melyek mély, identitásunkkal kapcsolatos érzéseket hoznak majd felszínre... Ugyanis a Chiron feladata, hogy a szembesítés által begyógyítsa lelki sebeinket és újra egésszé tegyen minket. 

Július 10-én a Vénusz átlép a Szűzbe. Ezzel lelkünkben a hangsúly mások támogatására, hozzájuk való alkalmazkodásunkra és a belső rendre, saját értékrendünkre kerül. Az életmódváltásnak és javításnak különösen kedvező lehet ez az időszak (például fogyókúrák, léböjtkúrák, edzések megkezdésének). Illetve egészségügyi problémáinkra is könnyebben találhatunk megoldásokat a Szűz Vénusz idején. 

És ugyancsak július 10-én a Jupiter retrográd lezárul a Skorpió jegyben. Március eleje óta felvetette bennünk a kérédéseket, merre kell fejlődnünk lelki ügyek, önnevelés és spiritualitás területén. Az azóta kapott válaszok és meglelt irányok pedig az „egyenesbe fordulás” által tudnak majd úgy megnyilvánulni életünkben, hogy abból sikert tudjunk kovácsolni. 

Július 13-án egy a Földhöz rendkívül közeli Újhold és napfogyatkozás lesz a Rák jegyben. Ez alapvetően harmonikus energiákat szeretne közvetíteni felénk, azonban a konstelláció fő irányvnalát mégis csak a Plútó ill. az ő rendkívül transzformatív hatása fogja megadni. Kistestvére, a Mars és a karma szemben állása pedig a társadalmi és családi szintű, múltbeli érzelmi minták feloldására utal. (Ami egyben már jelzés 2020. januárjára is - a Plútó-Szaturnusz találkozás témáját illetően.) Az oldások megvalósításához azonban nagyon szemfülesen kell együtt dolgoznunk a rendelkezésünkre bocsájtott energiákkal. 

Július 16-án Tízmilliószoros Teremtő Nap lesz, tehát minden pozitív (és negatív) gondolatunk hatványozottan hat. Érdemes ezt tudatosan kihasználnunk és ezt a hétfőt egy egész napos meditációként felfogni👌

Július 22-én a Nap végre hazatér a ragyogó Oroszlánba. Itt tulajdonképpen otthon van az életenergiánkat szolgáltató égitest, mely nyitottsággal, sőt megjelenési, szereplési vággyal is megajándékozhat bennünket. Emiatt aztán több időt vágyunk társaságban és/vagy családunk körében tölteni. Önbizalmunk is jelentősen megnövekedhet a következő 1 hónapban, és kreativitásunk is szárnyakra kaphat, amennyiben alkotó munkát végzünk. 

Július 26-án az Univerzum kommunikációs felelőse, a Merkúr retrográd mozgásba kezd az Oroszlánban. Augusztus 19-ig az újratervezési, -szervezési kézségünket teszik próbára annak érdekében, hogy életörömünk, önértékelésünk és nagylelkűségünk a helyére kerüljön. Ehhez lelassítanak vagy felbosszantanak minket – igazából ez a mi döntésünk (ahogyan felfogjuk a helyzet(ek)et). A kommunikációnkban próbáljunk objektív álláspontra törekedni és ne vegyünk magunkra minden hallott, olvasott negatívumot... A közlekedésben is érdemes óvatosabbnak lenni, nyaralás előtt pedig érdemes még egyszer ellenőrizni például az útlevelünk, bankkártyánk érvényességét, a foglalási paramétereket stb. Ha lehet, kerüljük a komoly döntéseket, tárgyalásokat és a szerződések aláírását egészen szeptember 2-ig. 

Július 27-én Telihold és holdfogyatkozás következik a Vízöntőben, melynek alaphangulatát a Holddal együtt álló (és hátráló) Mars fogja megadni. Puskaporos hangulat, robbanékonyság jellemezheti július utolsó hetét, melyet úgy tudunk hajtóerővé formálni, ha megpróbáljuk önmagunkban átalakítani a szituációkat, ahelyett, hogy kívülről várnánk a megoldást.

Minél zökkenőmentesebb és jupiteri sikerekkel tarkított júliust kívánok Nektek!💖

Szeretettel:
Sebestyén Ági

1 megjegyzés:

  1. Nekem ez az időszak nem igen lesz jó. Vízöntő vagyok Skorpió-Nyilas Ascendenssel. Sajnos a Rákban van a születési Uránuszom, az Oroszlánban van a születési Plútom, a Szüzben van a leszálló holdcsomópontom, a születési Marsom pedig a Skorpióban, tehát valószínűleg kvadrátban lesz a Marssal és a Holddal is. Tehát a puskaporos hangulat bizosítva lesz. És még nem írtam, hogy a Merkúr az Oroszlánban szemben lesz a Napommal és a születési Merkúrommal. Hibernáltatni kellene magam egy időre az hiszem. Elég rossz időszakot élek most is meg, úgyhogy nem igen várom a július hónap meglepetéseit. Tele leszek kvadrátokkal. Szörnyű!!!

    VálaszTörlés