2023. július 15., szombat

2023. július 17.: Az Újhold energiamintázata - A nagy újrakezdés


Mindannyian a boldogságot keressük. A boldogság „titka“ azonban abban rejlik, hogy összhangba tudunk-e kerülni a mindenkori energiákkal: mégértjük, megérezzük-e, hogy az adott pillanatban mely lehetőségek tárulnak elénk.
Az Újhold körüli napokban eddig feldolgozatlan traumáink újra teret kapnak, hogy racionálisan és a lelkiekben is feldolgozhassuk azokat. (Csupán az elmúlt 3 év bőven kínált nekünk ilyen helyzeteket... tehát a saját témáinkon felül kollektívak is meg fognak jelenni.)

A nyilvánvaló nem söpörhető többé a szőnyeg alá, hinnünk kell abban, amit érzünk, megéreztünk! Bizonytalanságunkon felülkerekedve rendkívüli jelentőséget kap, hogy éberré váljunk a felelős gyógyulásra, hogy a jelenlegi értékrendszerek, miszerint például egy külső esemény vagy személy tesz minket boldogtalanná, vagy egy külső erő betegít/ gyógyít meg minket, már idejétmúlt.
A korábbi megéléseink tehát nem egyszerűen megőrzésre várnak, hanem ezúttal óriasi lehetőség kínálkozik arra, hogy ezeket átformáljuk olyan tapasztalatokká, melyek most továbblendítenek minket az úton és esetleges elakadásainkon. Ezt a folyamatot fogja erősíteni a holdcsomópontok jegyváltása is (a Kos-Mérleg tengelyre) a következő másfél évben.

Hová esik a képletünkben a Rák 25. foka? 
Július közepén ezen az életterületen keresztül fognak beáramlani a kérdések, események, hogy meglássuk, ezen történések során önként „elajándékozzuk“ erőnket, és valójában másokat teszük felelőssé és irányítóvá saját magunk helyett.
Sorsunkat mi magunk formáljuk nap mint nap cselekedeteinkkel és gondolatainkkal. Ugyanakkor a jelenben régi barátaink, társaink, szövetségeseink jelenhetnek meg tökéletes időzítéssel, hogy támogassák a bennünk lezajló átértékelési folyamatokat.
A képlet legmélyebb pontján látszódik, hogy most összeköttetés teremtődik a férfi és női minőségek, múlt és jelen, valamint a földi és a magasabb szférák között, ezért ajánlott tudatosan megnyitni magunkat ezen gyógyító tartományoknak saját újhold-szertarás, meditáció keretében, illetve zene, művészetek, hangtálfürdő, gyógynövények, homeopátia és hasonlók által, hogy elindulhasson végre kívül-belül a NAGY ÚJRAKEZDÉS.

Szeretettel:
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése