2017. október 2., hétfő

2017. októberi holdnaptár

A holdnaptár minden egyes napon megmutatja nekünk, hogy a holdfázisnak megfelelő energiát mibe tudjuk a legsikeresebben befektetni. Ez az energia minden csillagjegyre ugyanúgy érvényes, és ahogyan az ár-apály jelenség kialakulásában szerepe van, érzelmi-fizikai közérzetünkre egyaránt kihat.

Hold a születési horoszkópban az egyén lelki világát tükrözi; érzelmi világunkért és hangulatunkért is felelős. Az épp aktuális holdállás azonban azt mutatja meg, hogy milyen hangulat uralkodik általánosan, mely életszakaszunknak megfelelően bizonyos mértékben mindenkire hatással van. Ugyanis a Hold nem csak alakját váltogatja, mely a növő, fogyó, fél-, teli- és újhold formában nyilvánul meg, hanem a 28 napos holdciklus alatt az összes állatövi jegyen is végighalad, melyek egyesével más-más érzésvilágnak, tevékenységeknek kedveznek.
Leggyakrabban háztartási munkákhoz, növények ideális gondozásához, vagy egészségügyi vonatkozásban kaphatunk jó tanácsokat. Viszont ha komolyabb lépéseket, például költözést, esküvőt, állásváltoztatást tervezünk, bizonyos holdfázisok jobban kedveznek terveink megvalósításának, mint mások vagy épp a holdszüneti időszakok. Ilyenkor érdemes nem csak az aktuális holdfázist megnézni, hanem személyes horoszkópunkra is egy pillantást vetni. Aki huzamosabb ideig a holdfázisok szerint él, rájön, hogy a természetközeli gondolkodás sokkal közelebb visz minket igazi önvalónkhoz, mint az ettől teljes mértékben elrugaszkodott életmód.

Íme az októberi holdnaptár:


Az októberi holdnaptár ingyenes letöltéséhez kattintsatok ide.
Az októberi holdszünetekről itt találsz bővebb információkat.
A 2017-es különleges holdnapokat itt követheted figyelemmel vagy a Facebook oldalon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése