2017. október 10., kedd

Babona tipológia - Kinek mit tartogat a péntek 13?

Habár nem győzöm hangsúlyozni, hogy a tipológiák az asztrológiai "játékosabb" megközelítését képviselik, a péntek 13 egy olyan megosztó esemény, hogy úgy döntöttem, a sok fajsúlyos energiáról szóló cikk után, most egy könnyedebb írással is jelentkezem😉 Aki nem érezné 100%-ig magára illőnek a tipológiákat, nézze meg az Aszcendense és/vagy a Holdjegyének megfelelő leírásokat is.


A pozitív gondolatok kedvező események előidézését segítik elő, a negatív gondolatok pedig kedvezőtlenekét. Ez az Univerzum törvénye. Akár hiszünk a péntek 13 legendájában, akár nem, ettől még lehet nagyon szerencsés vagy extrém szerencsétlen ez a napunk. Nézzük hát csillagjegyekre bontva, ki mit várhat a 2017. októberi péntek 13-tól.

KOS
A csillagoknak és a jóslatoknak csak addig hiszel, amíg számodra szerencsés történésekről közvetítenek. Mivel szeretsz első lenni, ritkán fordul el, hogy nem sikerülne, amit elterveztél. Viszont a babonákat megelőzve ne siess ma sehova, hogy az Uránusz hirtelen meglepetéseit a lehető legpozitívabban tudd fogadni.


BIKA
Te két lábbal állsz a földön, mégis fantasztikus intuícióval rendelkezel. Igaz, a babonákban kevésbé hiszel, és épp emiatt ez a péntek 13 a szerencsétlenség helyett valódi érzéki örömöket tartogat számodra, legalább egy ínycsiklandó vacsora vagy egy kiadós alvás formájában.


IKREK
Az Ikrek között akadnak babonásak és abszolút szkeptikusak is. Attól függ melyik tábort erősítik, hogy milyen tapasztalatokkal rendelkeznek a természetfeletti módszerek, hírek kapcsán. Mindenesetre intellektuális fürgeségetek szerencsére megóv benneteket a nagyobb szerencsétlenségektől. Inkább brillirozni fogtok ezen a pénteki napon, mint csendben a sarokban várni                                                      a „szerencsétlen nap“ végét.

RÁK
Mivel a Rák jegy uralkodója a Hold, így a Holdat érő hatások meghatározhatják hangulatodat, ami pedig befolyásolja aktuális gondolataidat. Babonák ide vagy oda, a péntek 13.-a reggelt indítsd egy jó kis meditációval vagy sporttal. Az érzelmi kilengésekre érdemes egész nap odafigyelned, mert a túlzások ma könnyen félreértésekhez vezethetnek.

OROSZLÁN
Életörömödet egy ilyen babonás nap sem tudja háttérbe szorítani, ami nagyon is helyes! Habár az Oroszlánok inkább önmagukban, mint a vak szerencsében bíznak, ma is (!) próbálj meg az arany középúton maradni. A szerencsejátékozásra viszont inkább egy másik napot válassz.


SZŰZ
Bár a szervezettség, a rend és az univerzális rend, mint például az asztrológia „szabályai“ elfogadhatóak számodra, a babonákat minden bizonnyal felülírja nálad a józan ész. Viszont ha ma precízen figyelsz a belsődből jövő üzenetekre is, akkor egy abszolút kiegyensúlyozott napod lehet.


MÉRLEG
Számodra az igazi balszerencse, ha egy nehéz szituációban nem kapsz támogatást, vagy ha igazán egyedül érzed magad. Szerencsére ezen a pénteken ezek közül egyik sem valószínű, mivel a Nap és a Merkúr is a Mérleg jegyében jár, ráadásul harmonikusan kapcsolódnak a Vénusz-Mars együttálláshoz. Gyönyörű szép!!💞 Éljen az októberi péntek 13!


SKORPIÓ
Bár babonásnak nem vagy mondható, de teljesen magától értetődő számodra, hogy vannak természeti törvények, melynek bizony az emberek is alá vannak rendelve... Ez a péntek 13 jól kiaknézható lehetőséget tartogat számodra, mert a Jupiter már a keddi naptól kezdődően meghatványozza energiáidat.


NYILAS
Az örök szkeptikus jegyében születtél, így a babonák tényleg nem Neked valók. Örök lelkesedésed számos csalódástól és balszerencsétől megkímélt már, ami a továbbiakban is így fog maradni. Ezen a péntek 13-án csak arra figyelj oda, hogy mérsékletes legyél. Ha józan kereteket tudsz szabni szükségleteidnek és vágyaidnak, akkor bármit sikerre viszel.

BAK
Te a szerencse és a balszerencse helyett a kemény munkában és a szorgalomban hiszel, mivel erre az élet már több ízben is megtanított... Azonban ez a péntek 13 leginkább arra kívánja felhívni a figyelmedet, hogy a buzgóságot egyesítened kell az érzelmi megközelítéssel és a kézzel nem megfogható energiákba vetett hiteddel, mert így még messzebbre el tudsz majd jutni. Ne félj megnyílni és átérezni, hogy minden rosszban kell, hogy legyen valami jó is!

VÍZÖNTŐ
Mivel a tudományos megközelítéseket jobban szereted, így a babonák távol állnak a világodtól. Téged a péntek 13 sem képes korlátozni. Ezen a napon is sokkal inkább érdemes a lehetőségekre koncentrálnod, különös tekintettel a kapcsolataidon vagy gondolataidon keresztül érkező üzenetekre.


HALAK
Számodra az egész világ egy hatalmas „varázslat“, melynek természetesen a babona is része. Azonban a mostani péntek 13-at szerintem nem sorolhatjuk a balszerencsés bűbájok közé. Sokkal inkább egy igazán misztikus, gyógyító csodában lehet részed, ha rendkívül érzékenységeddel, fogékonyságoddal kapcsolódsz az univerzális energiákhoz, mint az októberi kihívások, a Jupiter jegyváltása, a Vénusz-Mars együttállás, a Plútó-Nap kvadrát vagy a karma menetelése az Oroszlánban.

Legyen szép pénteketek, hétvégétek!😊
Sebestyén Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése